Administratör inom hälsa, säkerhet och miljö till NDE Offshore


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-12-06

Har du en teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med miljö- och säkerhetsarbete från exempelvis bygg-, sjöfart-, offshore eller tillverkningsindustrin – läs vidare, det kan vara dig vi söker!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en administratör inom hälsa, säkerhet och miljö (Health, Safety & Environment – HSE) till NDE Offshore. Företaget arbetar med projekt inom förnybar energi och inom olja och gas. Projekten kan röra exempelvis uppbyggnad, underhållsarbete, reparationer samt inspektioner av plattformar, och projekten är främst belägna i Nordsjön utanför Tyskland. NDE Offshore tillhandahåller servicetjänster som utförs både under och över vattenytan. I rollen som HSE-administratör kommer du att ansvara för arbetet kring säkerhet och miljö i projekten. Resor till Tyskland förekommer kontinuerligt, ibland på kort varsel.

Inom rollen finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och företaget arbetar med individuella utvecklingsplaner för varje enskild medarbetare. Du får möjlighet att på sikt både påverka rollens innehåll och din fortsatta kompetensutveckling, exempelvis genom externa kurser.

Så här beskriver kollegan Johanna, QA/HSE Manager varför hon trivs så bra på företaget:

?”Jag gillar att NDE är ett dynamiskt företag med högt i tak för tankar och idéer. Alla tar ansvar för sin del, samtidigt som vi hjälps åt för att nå uppsatta mål då vi har en stark teamkänsla och är måna om varandra.”

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NDE Offshore.

ARBETSUPPGIFTER
Som HSE-administratör kommer du arbeta med frågor om hälsa, säkerhet och miljö för de projekt som företaget tar sig an. Du kommer vara kontaktperson både mot kunder och mot intern personal vid dessa frågor. I rollen arbetar du nära QAHSE-ansvarig och rapporterar direkt till VD.

Du kommer till exempel att:


* Genomföra inspektioner och riskbedömningar vid uppstart av projekt för att säkerställa att riktlinjer kring hälsa, säkerhet och miljö efterföljs
* Ansvara för att administration och dokumentation för frågorna kring hälsa, säkerhet och miljö för de olika projekten är korrekt och uppdaterad
* Genomföra internrevisioner inom området för hälsa, säkerhet och miljö
* Utföra uppföljningar av pågående projekt
* Utföra åtgärder och ansvara för dokumentation vid inträffande av incidenter
* Arbeta med personalfrågor inom området


Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med säkerhetsarbete för projekt inom industri – exempelvis inom bygg- eller tillverkningsföretag och nu vill utvecklas vidare i en roll där du får än mer ansvar och möjlighet att påverka! Du kommer bli en del av ett företag där beslutsvägarna är korta och det finns mycket stora möjligheter att utveckla rollen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant teknisk utbildning som exempelvis gymnasie-/högskoleingenjör eller yrkeshögskoleexamen, gärna med inriktning mot bygg


* Har några års erfarenhet av att arbeta med hälso-, säkerhets-, och miljöfrågor på företag inom bygg- eller tillverkningsindustri eller liknande
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom du kommer att arbeta på båda språken


Det är meriterande om du har kunskaper i tyska.

Som person är du noggrann och har en mycket stor kvalitetsmedvetenhet. Du är strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och vetgirig, ser möjligheter istället för problem och ser lösningar i de utmaningar som du ställs inför. Vidare är du trygg i dig själv och trivs i ett arbete som innebär många kontaktytor. Eftersom arbetet är mycket varierande och du kan behöva planera om på kort varsel behöver du vara flexibel och trivas i en roll och på ett företag där det händer mycket.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Snarast, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, flexibelt beroende på projekt
* Lön: Månadslön enligt överenskommelse
* Placering: Sollentuna, strax norr om Stockholm
* Kontaktuppgifter: Jenny Rydberg, Rekryteringskonsult jenny.rydberg@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NDE Offshore’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
NDE Offshore startade 2005 och är ledande inom branschen offshore-projekt där de erbjuder helhetslösningar för kundföretag inom offshore-branschen inom förnybar energi och inom olja och gas. Projekten kan röra exempelvis uppbyggnad, underhållsarbete, reparationer samt inspektioner av plattformar. NDE Offshore har kontor i Sollentuna, strax norr om Stockholm och består idag av 10 kollegor. I din anställning erbjuds du en mängd förmåner så som individuell utbildningsplan, friskvårdsbidrag och träning på arbetstid.

Arbetslivserfarenhet

Miljöingenjör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Kontorstider, flex
Jenny Rydberg
Hälsingegatan 47, 7 tr, 113 31 Stockholm
Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm
Ange referens 14997796Escape Room Stockholm