Nykundssäljare med fokus på stora kunder


Arbetsgivare: Previa AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-12-06

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.Previa söker Nykundssäljare med fokus på stora kunder!Arbetsområde

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för försäljning av våra tjänster utifrån kundens behov, du presentera lösningar på ett intressant, engagerande och affärsmässigt sätt samt driver affären till avslut. I arbetsuppgifterna ingår en stor del anbuds- och offertarbete samt avtalsskrivande. Huvudinriktningen är stora rikstäckande kunder. Du rapporterar till försäljningschef och samarbetar med övriga medarbetare inom områdena Marknad och Försäljning.Vi söker dig som är

• Förtroendeingivande
• Relationsskapande
• Resultatorienterad
• Handlingskraftig
Du har akademisk utbildning och har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning, gärna inom arbetsmiljö, hälsa och medarbetar-/ledarskap. För att lyckas är det viktigt att du har en mycket god förmåga att etablera och utveckla nära relationer med beslutsfattare och nyckelpersoner inom företag och organisationer. Du kan göra affärsmässiga kalkyler, du är van vid att skapa och genomföra dialoger och presentationer på ledningsgruppsnivå. Arbetet ställer höga krav på god kommunikation både internt och externt.

Du behöver även ha en god administrativ förmåga och vi utgår från att du är en van användare av IT-stöd. Vi erbjuder dig en tjänst med stora möjligheter inom ett företag i stark utveckling.

Som medarbetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.Övrigt: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringsort är Stockholm och då arbetet innebär resor inom Sverige behöver du ha körkort.Intresserad? Välkommen att kontakta Försäljningschef Hans Klingemar, 08-627 43 38.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-21. Intervjuer sker löpande.

Arbetslivserfarenhet

Säljkonsulent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
SANKT ERIKSGATAN 113
Previa AB
SANKT ERIKSGATAN 113
11343 StockholmEscape Room Stockholm