Städledare Kristianstad


Arbetsgivare: Pomona Hemtjänst & Städ
Arbetsort: Kristianstad
Publiceringdatum: 2017-12-17

Pomona Hemtjänst & Städ ger det lilla extra.

Vi utför alla typer av städtjänster för både företag och privatpersoner.
Alla städuppdrag utförs med vår kunds behov i centrum. Vi strävar hela tiden efter att ge alla kunder en proffesionell städning och ett trevligt bemötande.
För mer information om oss se www.pomonahos.se

Vem är du?
Det är viktigt att du har branscherfarenhet men ännu viktigare är ditt ledarskap och din sociala förmåga att samverka med medarbetarna. Det kan vara så att du har erfarenhet från ledande befattningar eller att du vill ta klivet vidare i din karriär. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och har en positiv syn även när problem uppstår, ditt motto är att problem är till för att lösas. Du ska vilja arbeta i ett nytt och växande företag där ständiga förändringar är ett normalt tillstånd. Du trivs med eget ansvar där du kan påverka och utveckla företaget.

Dina arbetsuppgifter innebär:
Pomona Städ söker nu en städledare med god marknads- och lokalkännedom. Då vi nu växer och etablerar oss på flertalet orter så söker vi personal som vill och kan förstärka vår organisation. Viktiga arbetsuppgifter är att säkerställa vår kvalitet med uppföljning hos våra befintliga och nya kunder. Du skall leda och utveckla våra medarbetare, du ansvarar för schemaplanering och den dagliga driften. I din roll så kommer du att vara delaktig i nyrekryteringar av framtida medarbetare.
Krav
B-körkort
Erfarenhet av städarbete

Omfattning
Tjänsten är en deltidstjänst tillsvidare (Provanställning 6 månader)

För mer information om oss se http://pomonahos.se/stad/ Vi går igenom ansökningar löpande så skicka din ansökan till oss redan idag.
Välkommen till teamet!

Arbetslivserfarenhet

Arbetsledare, städ / Städledare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Lilla Bryggaregränd 2
Pomona Hemtjänst & Städ
Lilla Bryggaregränd 2
34143 LjungbyEscape Room Stockholm