Servicetekniker till vindkraftsföretaget ENERCON i Nordmaling


Arbetsgivare: TEMP-TEAM Sverige AB
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2017-12-18

Vill du arbeta med tekniskt underhåll och samtidigt tillhöra en framgångsrik och världsledande vindkraftsaktör inom energibranschen? Då kan detta vara möjligheten för dig!
ENERCON Energy Converter, söker vi nu en serviceelektriker med placering på servicestationen i Nordmaling. Du ansluter till ett kompetent och trevligt team om fyra kollegor och kommer in i en väldigt spännande fas i bolaget.


Företagspresentation
Jorden har obegränsade resurser av sol, vind och vatten. Det är en av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter att ta till vara dessa resurser i stor skala och vi har antagit denna utmaning. ENERCON är ett av de ledande vindkraftsföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 36 länder. I Malmö finns vårt svenska Huvudkontor.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som servicetekniker på ENERCON kommer du tillsammans med din kollega utföra service och underhåll på ENERCONs vindkraftverk i Nordmaling med omnejd. Arbetet sker ute på fält i varierande väderförhållanden och innefattar planerat underhåll och akut felavhjälpning på våra vindkraftverk, både elektriskt (huvudinriktning) och mekaniskt. I tjänsten krävs även administrativt arbete i form av sökning i system och rapportering. Tjänsten vänder sig även till dig som saknar- eller har begränsade erfarenheter av elektriskt arbete men som istället kompenserar med goda erfarenheter av mekaniskt arbete.

Kvalifikationer
Vi tror att du har några års erfarenhet av service och underhållsarbete. Har du dessutom erfarenhet från industrin och arbete med elektriskt underhåll samt felavhjälpning på maskiner är det en fördel.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska.
- God fysik och förmåga att arbeta på höga höjder. Mast- och stolpintyg krävs vilket innebär ett godkänt belastnings-EKG samt läkarundersökning.
- Arbetstiden är 07.00-15.45 samt beredskap ca en gång per månad. Flexibilitet krävs kring arbetstider då vissa dagar kan bli längre än planerat.
- B- körkort.

Utbildning:
Elprogrammet på gymnasiet eller motsvarande är ett krav. Du behärskar Office-paketet obehindrat och ytterligare IT-kompetenser i SAP eller generellt goda systemkunskaper är meriterande.

Egenskaper
Hos oss på ENERCON är det viktigt att du som person har en hög problemlösningsförmåga, servicekänsla samt flexibilitet. Du är självgående, har mycket god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och brinner för att arbeta med människor och teknik.

Ansökan
ENERCON arbetar för ökad mångfald på sina arbetsplatser och ser därför gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund än svensk.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Daniel Hilvardén på TEMP-TEAM Sverige eller för tekniska frågor Field Area Manager Magnus Juntti, +46 (0)70-296 42 77 på ENERCON Energy Converter AB.

Välkommen med din ansökan!Kompetenser

• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Serviceelektriker, installation: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Daniel Hilvardén
Norra Vallgatan 34
TEMP-TEAM Sverige AB
Norra Vallgatan 34
21125 Malmö
Ange referens 1522Escape Room Stockholm