Administrativt stöd sökes till Autoliv mellan v.3 - 5


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2017-12-23

Vill du tjäna lite extra pengar och samtidigt få in foten på ett världsledande företag inom bilsäkerhet? Drivs du av administrativa uppgifter och gillar att hjälpa andra? Under vecka 3-5 söker vi en deltidsresurs som kan hjälpa vår kund med avlastning på den ordenarie verksamheten. Visa ditt intresse redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Autolivs räkning ett administrativt stöd som kan arbeta kl: 10-14 mellan v.3-5. Teamet du avlastar arbetar med visualisering av mätsystem som används för insamling av data under bilkörning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Autoliv. Uppdraget kommer att vara på mellan v3-5.

ARBETSUPPGIFTER
Som administrativt stöd kommer du att gör enklare administration, hantera och uppdatera filer samt hjälpa verksamheten med andra sysslor som kan tänkas uppstå. En stor del av arbetet kommer också innebär packning samt hantering av Autolivs prototyper.

Du kommer till exempel ta hand om:
* Posthantering
* Dokumentation
* Packa prototyper
* Admin
* Uppdatera information i filer

Tjänsten passar dig som vill arbeta extra under en kortare period.

VI SÖKER DIG SOM
Är sugen på ett extrajobb under en kortare period. Kanske är du student, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det viktigaste är att du drivs av att administrera och älskar att arbeta med andra.


* Älskar administation
* Kan arbeta effektivt och självständigt
* Behärska svenska i såväl tal som skrift.


Som person är du noggrann och självgående samt kan planera din tid effektivt. Vi ser även att du är prestigelös och kan vara med och hjälpa till där det behövs.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: v3.
* Omfattning: ca 3 veckor
* Placering: Linköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Autoliv är en ledande internationell leverantör i bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och de är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Autolivkoncernen har idag ca. 60.000 anställda och finns i alla världsdelar.

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

deltid
10-14
Victoria Hencz
Drottninggatan 23, 582 25 Linköping
Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping
Ange referens 14999383Escape Room Stockholm