Medarbetare till Kundservice


Arbetsgivare: Workz Sweden AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-12-28

Vi söker nu kundservicemedarbetare till flera av våra kunder. Rollen innebär att svara på inkommande ärende i olika kanaler från företagets slutkunder.
Dina arbetsuppgifter

Våra kunder sysslar med allt från e-handel, distribution och försäkringar till bredband, bostäder och betallösningar. Dina ansvarsområden kan alltså variera men innebär alltid att lösa kundernas problem på bästa sätt för både kund och uppdragsgivare.
Vem är du?

Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att lära dig nya saker och nya angreppssätt. Du ska vara stresstålig och tycka om när det är ett högt tempo på arbetsplatsen. Du ska vara trygg i dig själv och lita på din egen förmåga såväl som att du är rädd att be om hjälp. Vi tror att du är social och får energi av att hjälpa andra.

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av kundservice utan bryr oss mer om att du är rätt person med rätt attityd.
Vad erbjuder vi dig?

Vi på Workz sätter din potential i fokus och inte ditt CV. Är du rätt person så hjälper vi dig att lyckas i yrket. Vi erbjuder dig utbildning i olika steg, allt från renodlade serviceutbildningar, praktisk coaching i form av medlyssning till seminarium om din personliga utveckling.

Tjänsten omfattas naturligtvis av kollektivavtal, vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande lön, semester och pension.
Arbetsplatsen

Vi är verksamma i Stockholmsområdet med omnejd. Dom flesta av våra kunder sitter centralt och vi gör vårt bästa för att matcha dig med en kund där både arbetsuppgifter, arbetstider och lokalisering passar för just dig.
Hur ansöker jag?

Första steget är att registrera ditt CV och göra vårt servicetest på www.workz.se, sen hör vi av oss.

Har du frågor? Maila till personal@workz.se eller ring 08 – 22 45 22.

Lycka till!

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Vasagatan 16
Workz Sweden AB
Vasagatan 16
10123 StockholmEscape Room Stockholm