Nattsjuksköterska till Onkologiavdelning i Gävle


Arbetsgivare: NORR SSK Landsting
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2017-12-29

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av onkolgi till en onkologiavdelning i Gävle. Arbetstiderna är nätter och uppdraget startar från vecka 10. Som bemanningssjuksköterska behöver du snabbt kunna komma in i arbetet på avdelningen och därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har med dig erfarenhet av onkolgi. Som bemanninssjuksköterska har du en fantastisk möjlighet att både dela med dig av din egen och ta del av andras kunskper, och bredda din egen erfarenhet samtidigt som du får möjlighet att resa och se Sverige. Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en onkologiavdelning.

Din profil
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och erfarenhet av onkologi.
God svenska i tal och skrift.

OM OSS

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt.
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!


Mer informasjon

Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, medicin och kirurgi: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Anna Hammarberg, Telefonnummer: +46733018868
anna.hammarberg@centric.eu
Hanna Löfbom, Telefonnummer: +46725982202
hanna.lofbom@centric.eu
Landsvägen 57 172 65 Sundbyberg
NORR SSK Landsting
Landsvägen 57
16867 Sundbyberg
Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Ange referens 45322Escape Room Stockholm