Psykolog till Södra Hälsinglands psykiatriska mottagning


Arbetsgivare: Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Arbetsort: Bollnäs
Publiceringdatum: 2018-01-02

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter som består av att både behandla och utreda. Du kommer att ingå i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning.

Du kommer att ha din bas i ett av våra allmänteam där arbetet består dels av strukturerad diagnostik, dels psykoterapeutiskt arbete både enskilt och i grupp. Handledning, utbildning och aktiv medverkan i mottagningens och klinikens utvecklingsarbete är också viktiga delar i det vardagliga arbetet.

Verksamheten erbjuder goda möjligheter till kompetens-och kunskapsutveckling, såsom möjlighet till specialistutbildning och/eller psykoterapeututbildning, samt regelbunden KBT-handledning. Vidare erbjuds du reella möjligheter att vara med och utveckla vården såväl som mottagningen där vi försöker ta tillvara psykologens specifika kompetens inom organisationspsykologi.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har ett intresse av strukturerad diagnostik.

Meriterande är om du har erfarenhet av utredning och diagnostik, såsom användande av MINI, SCID och DIVA. Erfarenhet av specialistpsykiatri också önskvärt.

Du måste trivas med varierande arbetsuppgifter och att samarbeta med olika professioner. Vi tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Kompetenser

• Organisationspsykologi
• Legitimation som psykolog

Arbetslivserfarenhet

Psykolog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .
Lena Strandman, Vårdenhetschef, Telefonnummer: 072-587 00 34
lena.strandman@regiongavleborg.se
Benny Fröjd, Psykologförbundet, Telefonnummer: 070-225 24 16
benny.frojd@regiongavleborg.se
Rektorsgatan 1 Gävle
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Rektorsgatan 1
80188 Gävle
Ange referens RS 2018/21Escape Room Stockholm