Undersköterskor till Freden


Arbetsgivare: Sala kommun
Arbetsort: Sala
Publiceringdatum: 2018-01-12

Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor 21 500 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se

Vi söker fem undersköterskor
Vi söker dig som vill arbeta i ett glatt gäng, är engagerad och vill arbeta med kollegor som har lång erfarenhet, kompetens och varma hjärtan.

Freden byter lokaler och från februari så finns verksamheten i Kila. Freden är ett boende som vänder sig till personer som har en psykiatrisk diagnos och har behov av extra stöd. Att få ett boende på Freden är ett biståndsbeslut. Varje hyresgäst har en egen lägenhet och det finns åtta stycken, det finns också gemensamhetsutrymmen som består av kök och vardagsrum.

Freden tillhör verksamhetsområdet IFA, Individ-Familj-Arbetsmarknad som ligger under Vård och omsorg. IFA består av en Verksamhetschef och fyra Enhetschefer. Enheterna består av Integration, Barn och Familj, Arbetsmarknad/Försörjningsstöd samt Vuxen/Socialpsykiatri. Individ- och familjeomsorgens uppdrag är att utreda och fatta beslut enligt Socialtjänstlagen med avsikt att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet.
På enheten Vuxen ingår Socialpsykiatri som består av psykiatriska omsorgsboendet Freden, Boendestöd samt dagverksamheten Gnistan.

ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift är att stödja de insatsberättigade i vardagen med service- och omvårdnadsinsatser som utgår från en individuellt upprättad genomförandeplan. Du som personal skall vara ett stöd på den enskildes villkor, och minska konsekvenserna av dennes funktionsnedsättning. Du skall vara med och planera samt utforma insatserna så att de stärker den enskildes möjlighet att leva ett så självständigt liv som möjligt, samt delta i samhällslivet. Målet är att skapa en hanterbar och begriplig livssituation för var och en utifrån önskemål och behov. Vi har kontaktmannaskap, du kommer också ha kontakt med anhöriga/företrädare och myndigheter etc. Som medarbetare hos oss har du extern handledning varje månad.

KVALIFIKATIONER

Efterfrågad kompetens är undersköterska med psykiatrikompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med människor på ett likanande boende, gärna utbildning i MI. Du ska ha goda kunskaper i svenska tal och skrift samt god dokumentationsvana.

De personer vi söker till omsorgsboendet Freden ska vara öppna, positiva och ha lätt för samverkan. Det är viktigt att du har intresse och engagemang för målgruppen, är självständig och ansvarstagande men också har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

ÖVRIGA KRAV

Körkort B

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidare/Heltid

Individuell lönesättning

Arbetstid: Fyra tjänster innefattar dag-, kväll- och helgarbete. En tjänst vaken natt. Uppge i ansökan om du är intresserad av dag eller natt tjänst.

Tillträdesdatum efter överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas

ANSÖKAN

Notera att ansökningarna behandlas löpande under ansökningsperioden och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Ansök senast 2018-01-31

Ange i ansökan om du är intresserad av natt- eller dagtjänst.

UPPLYSNINGAR

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Enhetschef Ann-Charlotte Groth Tfn. 0224-749029 eller Samordnare Jonas Turtell Tfn. 0224-749725

FACKLIGA KONTAKTPERSONER

Kommunals expedition, 0224-74 70 91
Vision, Thomas Roberg, 0224-74 96 62
SSR Sara Larsson, 0224-74 96 49

ÖVRIGT

Vård och omsorg erbjuder sina anställda förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Arbetslivserfarenhet

Stödassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Fredsgatan 23
Sala kommun
Fredsgatan 23
73325 SALAEscape Room Stockholm