Extrajobb säljande produktdemonstratör/marknadsförare Växjö


Arbetsgivare: Sweden In-Store Marketing AB
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-01-12

Vi söker dig som är glad och trevlig, som tror att du skulle passa med att arbeta ute i butik. Du är social och är inte rädd för att ta kontakt med konsumenterna. Du ska vara flexibel, kunna tala och skriva Svenska , kunna arbeta självgående samt ha tillgång till en smartphone där vi sköter all tidrapportering och redovisar allt arbete för våra kunder. Det är väldigt meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil, men det är inget krav. Om du även har arbetat i butik så är det extra meriterande.I din roll som Produktdemonstratör/marknadsförare håller du aktiviteter i butiker för att inspirera konsumenter och marknadsföra de varumärken vi arbetar med. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att informera kunder om produkterna, låta dem testa eller provsmaka samt att sälja uppdragsgivarens sortiment. I samråd med koordinator kommer du att planera uppdragen i ditt distrikt och hjälpa kunden att nå sina mål.

Dina arbetspass är förlagda olika dagar i veckan, oftast som heldagar under torsdagar och fredagar. Som timanställd arbetar du vid behov från en gång i månaden upp emot två gånger i veckan beroende på kundens efterfrågan och hur ofta du kan arbeta. Vid visat intresse kan du självklart komma att erbjudas ytterligare arbetstillfällen/arbetsuppgifter som In Store Marketing erbjuder marknaden. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning och har möjlighet att hoppa in på kort varsel. In Store Marketing arbetar med butiksmarknadsföring för flera stora aktörer inom branschen. Vi genomför bland annat produktdemonstrationer, tillhandahåller säljare och jobbar med tillfälliga insatser åt företag som riktar sig mot dagligvaruhandeln. Vi tror att vi når framgång genom fair play, långsiktighet samt genom att vi erbjuder duktig personal och ett trevligt arbetsklimat.

Om anställningsvillkor

Hos oss är du alltid försäkrad under arbetet och får ersättning efter Handels Anställdas Förbunds avtal.
Kolfallsgatan 17
Sweden In-Store Marketing AB
Kolfallsgatan 17
58273 Linköping
I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV med tidigare erfarenheter, en bild samt ett personligt brev om vem du är och med en motivering om vad just du kan bidra med på In Store Marketing! Varmt välkommen med din ansökan till order@instoremarketing.se så hör vi av oss inom kort.
Ange referens Ansökan demostratör VäxjöEscape Room Stockholm