staffing & consultant relations till instajobs pooling services


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-01-13

Är du en driven person som letar efter en spännande deltidstjänst? Vill du få meriterande erfarenhet av bemanning och konsultrelationer? Kan du balansera administrativa arbetsuppgifter och noggrannhet med snabb problemlösning och eget ansvar? Vi söker en till stjärna till Pooling Services på deltid, kan det vara du?

OM TJÄNSTEN
Instajobs är ett nystartat bolag inom Academic Work koncernen med en vision om att bli den lokala matchmakern vart som helt i världen. Instajobs arbetar idag inom två områden, dels med en mobilapp som kopplar samman studenter med varierande jobb från våra kunder. Den andra delen, som du kommer att tillhöra och arbeta dedikerat mot, är vår arenabemanning.

Det är team Pooling Services som jobbar med arenabemanningen mot vår största kund Stockholm Live. I dagsläget består teamet av fyra personer och inför en händeslerik vår och sommar söker vi nu 1-2 Staffing & Consultant Relations på deltid!

Rekryteringsprocessen för denna tjänst kommer att skötas av Instajobs och man anställs direkt hos dem vid en eventuell anställning.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Staffing & Consultant Relations arbetar du med alla steg i vår bemanningsprocess gentemot vår kund Stockholm Live. Det innefattar allt från rekrytering av nya konsulter till bemanning samt att upprätta och kvarhålla goda relationer med konsulterna. Det är huvudsakligen en administrativ roll där du tar emot beställningar från kunden, lägger upp pass i vårt schemaläggningsverktyg och bokar in konsulter på pass dem sökt. I detta har du daglig kontakt över mail med kunden samt med alla konsulter via mail, meddelanden och samtal, vilket förutsätter att du är bekväm med den typen av kommunikation. Tjänsten kräver även ett engagemang gentemot att lära känna konsulterna, samt att förstå kundens behov i själva bemanningen.

I rollen som Staffing & Consultant Relations kommer du bland annat att:
* Rekrytera nya konsulter till våra olika konsultpooler
* Ta emot och administrera beställningsunderlag från kunden
* Lägga upp, korrigera och bemanna pass i vårt schemaläggningsverktyg
* Följa upp konsulternas tidrapportering och ta fram fakturaunderlag
* Ha daglig kontakt med både kund och konsulter
* Besöka arenaområdet under evenemang för att träffa konsulterna i deras arbete

Då kundens verksamhet pågår alla dagar i veckan så innebär det att arbete på helgen förekommer. På helgen är man ensam på plats och agerar jour för helgens evenemang och bemanning. Du kommer tillsammans med våra två andra Staffing & Consultant Relations att bokas in på ett löpande schema över både vardagar och helger. I din roll rapporterar du till Pooling Services Manager och i det dagliga arbetet jobbar du nära med Staffing & Recruitment Coordinator.

VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande med minst 2 terminer kvar av dina studier
* Har tidigare erfarenhet av service, försäljning eller kundkontakt
* Har erfarenhet av administrativt arbete
* Har goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet
* Har goda kunskaper inom både svenska och engelska

Det är meriterande om du:
* Har tidigare erfarenhet av schemaläggning eller bemanning

Som person bör du brinna för att leverera förstklassig service, trivas när tempot är högt och se fram emot att lösa problem när dem uppstår. Du är organiserad och strukturerad, då schemaläggning och bemanning krävar god koordination och noggrannhet. Noggrannhet är även av yttersta vikt när du registrerar konsulternas arbetstider och tar fram fakturaunderlag. Denna roll passar dig som gillar att arbeta i ett litet och sammansvetsat team, men som samtidigt gillar eget ansvar och känner sig bekväm i att jobba självständigt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: Deltid, vardagar och helger
* Lön: Timlön enligt avtal
* Placering: Stockholm, St: Eriksgatan 121


Sök tjänsten genom att klicka vidare på ”Ansök” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av Niklas, Pooling Services Manager på Instajobs, under kontorstid. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work och Instajobs godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Instajobs Arenabemanning skapades för att arbeta dedikerat mot vår kund Stockholm Live. Vi bemannar konsulter till alla evenemang på arenorna Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet och Annexet samt Service Center med turistattraktionen SkyView.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Instajobs (Academic Work Instajobs AB) är auktoriserat av branschorganisationen Bemanningsföretagen genom Almega. Det innebär en garanti för lagar och regler. Kraven för att bli ett auktoriserat bemanningsföretag omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, och ett aktiebolag. Här kan du läsa mer om Instajobs.

Kompetenser

• MS Office

Arbetslivserfarenhet

HR-assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Deltid
Kontorstider och helg
Niklas Svegeboe
Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
Ange referens 14999960Escape Room Stockholm