Anbudsläggare sökes till Svensk Cater i Luleå!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Luleå
Publiceringdatum: 2018-01-13

Utbildad inom ekonomi, logistik eller inköp? Redo att ta nästa steg i din karriär? Svensk Cater söker nu en analytisk anbudsläggare till deras kontor i Luleå. Du kommer arbeta med offentliga upphandlingar i länet samt med offerter till privata kunder. Detta tillsammans med Grossistchef, försäljnings- och inköpsavdelningen. Ditt ansvar är att tecknade avtal utvecklas långsiktigt och på ett positivt sätt. Vill du vara med på deras resa? Vi tillämpar löpande urval så sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en anbudsläggare till Svensk Cater. Anbudsläggaren kommer även arbeta med säljstöd. Du kommer vara en del av deras team på 10 personer och sitta tillsammans med både sälj och inköp i fräscht kontorslandskap.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svensk Cater. Uppdraget kommer vara på heltid och sträcka sig cirka 1 år. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som anbudsläggare kommer du till stor del arbeta administrativt med att läsa igenom och analysera anbudsunderlag. Du kommer också förhandla med deras leverantörer, anpassa anbudet tillsammans med inköpsavdelningen, och fastställa anbudssvaret tillsammans med grossistchef innan det lämnas in.

Du kommer till exempel att:


* Delta i samverkansmöten tillsammans med olika parter för att säkerställa Svensk Caters synpunkter på löpande avtal.
* Föra kontinuerlig dialog med leverantörer, kostchefer och myndighet
* I rollen som säljsupport kommer du stötta och samarbeta med säljarna som kommer med underlag för offerter


Tjänsten passar dig som vill utvecklas i arbetsrollen och vi ser gärna att du trivs med ansvar, då du kommer ansvara för att avtal och samarbete med svensk Caters leverantörer och offentliga kunder utvecklas på ett långsiktigt och positivt sätt.

VI SÖKER DIG SOM
Har en färdig universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, inköp eller logistik.

Det är meriterande om du…


* Har goda kunskaper i excel
* Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna Navision.
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta med livsmedel


Som person är du strukturerad och klarar av att planera och på ett organiserat och självständigt sätt genomföra vad du tänkt. Som anbudsanläggare ser vi även att du klarar av att arbeta på detaljnivå med anbud och avtal, samtidigt som du ska kunna lyfta blicken och ha förståelse för hur saker passar in i helheten. Då du arbetar i nära samarbete med både leverantörer, inköpsansvariga och grossistchef ser vi att du har förmågan att samarbeta med andra personer.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå, vissa resor kan ingå inom Norrbotten.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden. Deras idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. Deras ambition är att vara en flexibel partner som förutom god service kan erbjuda kunderna mervärden, lönsamhet och omtanke.

Kompetenser

• Logistik
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Inköpare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Kontorstider
Mika Nilsson
Renmarkstorget 10, 903 26 Umeå
Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå
Ange referens 14999989Escape Room Stockholm