Kundrådgivare till Danske Bank i Linköping


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-01-13

Har du ett brinnande intresse för bank och finans? Vill du få möjlighet att prestera både enskilt och tillsammans med ditt team? Nu finns det möjlighet att få in en fot på en av Nordens ledande finanskoncerner och vara med på deras starka tillväxtresa. Kom och bidra med ditt engagemang, utveckla dig själv och bankens affärer! Välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Danske Banks räkning två kundrådgivare till bankens outboundverksamhet som är en del av Contact Center inom Danske Bank. Denna del av banken har ett tydligt uppdrag, att utveckla kundrelationen och förstärka den positiva upplevelsen av banken samt öka kundernas engagemang i banken. Genom proaktiv bearbetning av befintliga och nya privatkunder erbjuder banken individanpassade erbjudanden med ambition att möta kunden där deras intressen finns i dagsläget.

Här ingår du i ett ambitiöst, hungrigt och sammansvetsat team om 5 medarbetare med en närvarande och lyhörd chef. Du arbetar i ett öppet kontorslandskap med närhet till dina kollegor i teamet där ni tillsammans arbetar för att utveckla och effektivisera ert arbetssätt för att skapa mervärde till bankens kunder. Danske Banks kärnvärden Expertis, Integritet, Värde, Agilitet och Samarbete är kompassen i ditt arbete både mot kund men även dina kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Bank önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundrådgivare kommer du att arbeta med att proaktivt kontakta potentiella privatkunder men till viss del även befintliga. De kunder du dagligen kontaktar har på något sätt visat intresse för ett engagemang inom banken, vanligt förekommande är vid beviljat lånelöfte eller förfrågningar via hemsidan kopplat till olika kampanjer och erbjudanden. Genom god service och professionellt bemötande i kundsamtalet leder merparten av dina samtal till ett bokat rådgivningsmöte online alternativt ett fysiskt möte på något av bankens kontor.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Banken söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av Danske Banks organisation. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team omkring dig. Banken erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till Danske Banks framtida utveckling.

VI SÖKER DIG SOM
* Du har arbetslivserfarenhet från tjänste- eller produktförsäljning i någon form, gärna uppsökande försäljning via telefon.


* Har ett stort intresse för vardagsekonomi och försäljning av finansiella produkter.
* Du är obehindrad i svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.


Det är meriterande om du


* Har en ekonomisk utbildning på universitetsnivå eller motsvarande.
* Har ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.


Tjänsten passar dig som intresseras av bank- och finans och har en inre drivkraft med tydligt målfokus att vilja lyckas, både individuellt men även tillsammans med ditt team. Du är engagerad och orädd för att kunna inge ett starkt förtroende i kundsamtal. Du har ävenett flexibelt förhållningsätt och förmågan att få kunden att inse sitt behov. Du drivs av högt uppsatta mål och trivs i en miljö med tempo där utveckling ligger i fokus, där du får möjlighet att bidra!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Danske Bank är en fullservicebank som är en del av en stor bankkoncern med en internationell etablering i 16 länder. Idag arbetar drygt 1400 medarbetare inom koncernen i Sverige och dessa är fördelade på ett 50-tal kontor. Banken agerar inom tre huvudsakliga affärsområden - Personal Banking, Business Banking samt Corporate & Institutions.

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
08:30-17
Anna Johansson
Drottninggatan 23, 582 25 Linköping
Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping
Ange referens 14999963Escape Room Stockholm