Nyfiken administratör till Kungälvs Kommun


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Kungälv
Publiceringdatum: 2018-01-13

Är du nyexaminerad och söker en tjänst där du kan få vara med att påverka? Tycker du om ordning och reda och trivs i en administrativ roll? Vill du bli en del av en växande och aktivitetbaserad verksamhet? Då är rollen som administratör till Kungälvs Kommun något för dig. Passa på att sök idag då tjänsten är start omgående och vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en administratör på heltid till VA/Renhållning i Kungälvs Kommun. Som administratör kommer du ingå i Rehållningsenheten som består av sex andra medarbetare. Du kommer få en gedigen upplärning av din närmaste chef som du även kommer arbeta nära samt en annan kollega som sitter med liknande uppgifter i dagsläget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kungälvs Kommun. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i fem månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör i renhållning kommer du främst att hjälpa till och stötta upp i deras olika IT-system. Det kan vara allt från att skapa nya rutiner till att skapa struktur i systemen samt flytta filer. I början kommer du att vara med i implementationen av ”mina sidor”. Detta kan innebära allt ifrån vilka funktioner ska vara med till hur det ser ut när en kund gör en beställning på mina sidor.

Du kommer till exempel att:
* Vara delaktig i implementationen av mina sidor
* Ta fram rutiner och arbetssätt med det nya beställningssystemet samt att uppdatera och kvalitet säkra befintliga rutiner
* Skapa struktur och flytta filer i Sharepoint
* Förstärka kundtjänst vid behov

Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll och är snabb i olika system. Det är mycket att hålla koll på i tjänsten och det krävs att du är duktig på att jobba i olika system och har en god datorvana.

VI SÖKER DIG SOM
* Talar och skriver flytande svenska då all kommunikation sker på svenska
* Har god datorvana
* Innehar en högskoleutbildning eller motsvarande i KY- och YH-utbildning inom administration
* Har tidigare erfarenhet av service och innhar ett kundfokus

Det är meriterande om du:
* Har kunkskap inom VA/Renhållning verksamhet
* Har kunskap om Sharepoint och EDP Future

Vi ser gärna att du har ett programintresse och är nyfiken kring data och registrering. Då rollen är av administrativ karaktär är det viktigt att du arbetar noggrant och strukturerat så ingenting lämnas åt slumpen. Vidare är det av vikt att du är initiativtagande och kan driva dina processer vidare självständigt. Detta då du själv behöver strukturera upp dina uppgifter samt skapa nya rutiner och arbetssätt som andra ska kunna arbeta utifrån.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: 5/2 2018
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungälv
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stora Enso önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Kungälvs Kommun Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden är vi kommunen som växer mest i hela regionen.
Här finns över 42 000 invånare, två fästningar, handelsstaden Kungälv och seglingsmetropolen Marstrand, allt detta en kvart från centrala Göteborg. Kungälvs kommun är en värderingsstyrd organisation med brukarfokus, helhetssyn och lärande som våra kärnvärden.

Varje kommun ansvarar för insamling, transport och återvinning eller bortskaffande av det hushållsavfall och slam från avloppsanläggningar som uppkommer i kommunen. I Kungälvs kommun är det renhållningsenheten som arbetar med avfallsfrågorna på uppdrag av kommunstyrelsen. Enheten ansvarar också för information och råd om avfallshantering.

Renhållningsverksamheten står inför stora förändringar. Nya lagar och krav gör att kommunen hela tiden måste arbeta intensivt kring hela renhållningsverksamheten genom bland annat utveckling av insamlingssystem, information, upphandling och uppföljning. Som administratör får du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av avfallshanteringen i kommunen.

Kompetenser

• SharePoint (MOSS), publicerings- o portalverktyg

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
8:00-16:30
Linda Hanje
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 15000004Escape Room Stockholm