DRIVNA SÄLJARE TILL TS KUNDTJÄNST - FAST MÅNADSLÖN + PROVISION


Arbetsgivare: TS Kundtjänst
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-01-13

TSKundtjänst är i dagsläget den absolut bästa säljskolan för nya säljare som harmotivationen på topp! Vi söker dig som står för en öppen och positivinställning och du ger alltid 100% i allt du gör! I gentjänst så utbildar vidig i både produktkunskap och ger dig en säljskola som heter DUGA.

EN DAG PÅ TS KUNDTJÄNST
Som innesäljare på hos oss blir du en del av ett engagerat säljteam somtillsammans strävar efter att vara det bästa teamet på kontoret för att vinnapriser som: resor, mobiltelefoner och dylikt. Men framförallt för att tjäna bramed pengar.Du jobbaralltså aktivt med att marknadsföra och sälja våra uppdragsgivares produkter ochtjänster via telefon.

Som innesäljare på TS Kundtjänst så arbetar du alltid meden fast månadslön för en stabil inkomst.Utöver dinfasta timlön så arbetar du med provision, vilket innebär att du även får betaltför allting du säljer.
Enkelt, ju mer du säljer; ju mer tjänar du!

Så om du vet att du är en riktig vinnare med ett leende som slår allt och enperson som alltid ger 200% i allt du gör... Skicka in din ansökan NU då rekryteringsker löpande.

Vierbjuder dig
- En fast månadslön plus provision
- Daglig coachning från våra erfarna och motiverande teamchefer
- Stora möjligheter till att klättra inom bolaget

Tidigareerfarenhet inom försäljning är meriterande men inte ett krav.Våra erfarna teamchefer jobbar hårt för att stötta dig och finns där för atthjälpa dig uppnå dina mål.

Utvecklingsmöjligheter
Med TSK´sunika försäljningskoncept skapar vi framtidens entreprenörer, därför är vi ensprångbräda för unga människor som vill nå framgång i livet. Vi strävar efteratt vara en attraktiv arbetsgivare för unga ambitiösa människor som vill ut iarbetslivet, därför arbetar vi aktivt med att utveckla våra medarbetare och gerdem verktygen som de behöver för att lyckas inom försäljning. Som säljare hososs kommer du gå igenom en tydlig och utvecklande karriärtrappa som följer dinpersonliga utveckling.

Om ansökan
Alt1:Skicka din ansökan idag till jonathan@tskundtjanst.se tillsammans med ditt cvoch personligt brev. Vi kontaktar dig inom 48h när det blir aktuellt för enintervju.
Du kan även söka tjänsten genom att att gå in KLICKA HÄR (https://tskundservice.teamtailor.com/jobs/preview/95d6e41c-0c46-4587-8205-be587e10de56)

Arbetstider
Heltid - Måndag till Fredag - 08:30 - 17:30
Lön,ersättning och förmåner
Fastlön + Provision 10-25% Mållön +30.000kr
Telefonnummer
Jonathan,Gruppchef, 0728903895
Omanställningsvillkoren
Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning.

Kompetenser

• Kundtjänst

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Jonathan Bodemark, Telefonnummer: 0728903895
jonathan@tskundtjanst.se
Hästholmsvägen 28, Stockholm
TS Kundtjänst
Hästholmsvägen 28
13130 StockholmEscape Room Stockholm