Personliga assistenter till kvinna 55år


Arbetsgivare: God Assistans i Sverige AB
Arbetsort: Gällivare
Publiceringdatum: 2018-01-13

.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Anställningarna varierar, allt mellan 100% till 50%. Vi behöver även vikarier vid sjukdom. Dygnet runt assistans med dubbelbemanning vissa tider.

Kunden är en kvinna på 55år med sjukdomen MS (multipel skleros) boendes i centrala Gällivare.

Du som söker ska ha ett stort tålamod, arbeta i ett lugnt tempo, vara social och pedagogisk. Kyla bör inte vara ett hinder då hon har en kylpump inomhus och graderna ligger på 18-19 året runt. Vara service inriktad då hon behöver hjälp och stöttning med allt i vardagen. Vara fysiskt frisk då det är ett krävande jobb. Kunna ta i när det behövs.

Flytande svenska i både tal och skrift.

Du som söker bör vara utbildad undersköterska. Annars är ett stort plus erfarenhet utav personlig assistans och gärna MS.

Ansökningar ska vara komplett med CV och Personligt brev!

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Gustav III:s Boulevard 54 16974 Solna
God Assistans i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 54
16974 SolnaEscape Room Stockholm