OnePartnerGroup söker plattsättare/kakelläggare


Arbetsgivare: OnePartnerGroup Helsingborg AB
Arbetsort: Helsingborg
Publiceringdatum: 2018-01-13

Vår kund erbjuder trivsel, arbetsglädje och en trygg arbetsmiljö. Med en god personalpolitik ligger fokus på nöjda medarbetare som trivs med såväl varandra som med arbetsuppgifterna. Du erbjuds ett varierande arbete med utrymme för kompetensutveckling. Har du en positiv inställning så kommer du att trivas!

Dina arbetsuppgifter
Som plattsättare hos vår kund är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället. Arbetsplatserna är allt från nybyggnationer av bostäder och shoppingcenter till renovering av industrier och kontorslokaler. Vi ser gärna att du har känsla för gediget hantverk, lång och bred erfarenhet av att arbetat med olika projekt inom plattsättning och strävar efter att hålla hög kvalitet samt har öga för detaljer och är mycket kvalitetsmedveten

Din profil
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har erfarenhet av arbete med olika sorters kakel/klinker. Yrkesbevis inom plattsättning är meriterande liksom våtrumscertifikat men inget krav. Körkort är ett måste och då vår kund har flertals uppdrag i område inom Nordvästra Skåne.

Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är positiv till förändringar. Hos oss är det viktigt att leverera goda resultat till kunden, därför är det betydelsefullt att du har ett kvalitetstänk. Du är en lagspelare men ser inga problem med att arbeta självständigt. Om du är rätt person för tjänsten erbjuder vi dig redskapen för din framtida utveckling på en trivsam arbetsplats.
B-körkort är ett krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kompetenser

• Plattsättning

Arbetslivserfarenhet

Plattsättare, utan yrkesbevis: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Grustagsgatan 1B
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464 Helsingborg
Ange referens 6105Escape Room Stockholm