Finsktalande student som kundtjänstmedarbetare sökes!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-01-18

Är du finsktalande student som brinner för att leverera service i världsklass? Har du precis börjat din utbildning och har ett öga för siffror? Vill du ha ett meriterande extra jobb under våren som kan leda till sommarjobb? Då ska du söka idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en finsktalande kundtjänstmedarbetare till Coopervision på deltid. Du kommer främst att arbeta måndagar men de kan vara flexibelt med hel- och halvdagar. Det kan även bli möjligt att arbeta mer under vissa månader under våren och heltid under sommaren främst vecka 28-34. Coopervision är beläget centralt i Gårda så det är smidigt att ta sig till och från arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coopervision. Uppdraget kommer att vara på deltid och där du har minst en dag i veckan med chans till mer under vissa perioder samt sommarjobb.

ARBETSUPPGIFTER
Som finsktalande kundtjänstmedarbetare kommer du främst att svara på ingående samtal och mejl. Samtalen du tar emot är främst på svenska men kan förkomma på finska också.

Du kommer till exempel att hjälp kunderna med:
* Efterlysningar av data i systemet
* Orderbehandling
* Behjälplig omberäkna styrka för kontaktlinser och ta fram produktspecifikationer till kunden
* Hantera returer och reklamation

Tjänsten passar dig som trivs med att hjälpa människor och har ett öga för siffror. Då det är mycket specifikationer som består av sifferkombinationer. Vi letar efter dig som ser detta långsiktig då tjänsten är tillsvidare.

VI SÖKER DIG SOM
* Talar och skriver flytande svenska och engelska
* Talar finska flytande och kan läsa finska texter
* Har god datorvana och lätt för siffror
* Studerar på minst 50% eller har annan huvudsaklig sysselsättning, samt har minst 1-2 år kvar på din utbildning
* Har tidigare arbetat med service

Det är meriterande om du:
* Har tidigare arbetat inom kundtjänst

Vi ser gärna att du har ett par år kvar på dina studier och ser på tjänsten långsiktigt. Vidare är det av vikt att brinner för hjälpa andra människor och har service ut i fingerspetsarna. Vi ser även att du är problemlösande, kommunikativ och nyfiken att lära dig nya saker.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, Hel- eller halvdag måndag
* Placering: Gårda, Göteborg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coopervisions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Coopervision är en av världens största tillverkare av kontaktlinser. Våra produkter säljs i över 100 länder över hela världen. Vi förbättrar människors syn – från Kina till Europa, och från Afrika till Nord- och Sydamerika. Vi är medvetna om att det inte finns två ögon, två dagar eller två kunder som är identiska. Vi inser att människor vänder sig till oss för att få kontaktlinser av högsta kvalitet – oavsett om det gäller våra standardlinser eller några av våra speciallinser. Vi är också olika. Vi anser att vi genom att samarbeta och lyssna på andra kan åstadkomma mycket mer. Allt detta är en del av vårt uppfriskande perspektiv som riktar sig till både dig som använder våra kontaktlinser och till de optiker som samarbetar med oss.

Kompetenser

• Kundtjänst

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Deltid
8:15-17:00
Linda Hanje
Gullbergs Strandgata 15, 411 04 Göteborg
Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg
Ange referens 15000235Escape Room Stockholm