Personlig Assistent sökes till 27-årig tjej i Umeå


Arbetsgivare: VH assistans Umeå
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2018-01-22

Jag söker dig som är pålitlig, lyhörd, noggrann och har känsla för service.
Du får gärna vara utåtriktad men det är också viktigt att du har en känsla för professionalitet och kan hålla dig i bakgrunden när det behövs eftersom personlig assistans inte handlar om vård för mig utan om att möjliggöra för mig att kunna leva mitt liv.

Eftersom jag har astma är det en förutsättning att du inte röker, använder starka dofter och har du husdjur är det viktigt att päls/doft inte följer med till arbetsplatsen. Det är också viktigt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Jag ser helst kvinnligt identifierade sökanden i min egen ålder då jobbet innefattar integritetskänsliga arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav!

Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid anställning så förbered dig redan nu genom att beställa ett utdrag på polisens hemsida.Jag är en självständig och viljestark 27-årig kvinna som söker nya medarbetare till mitt team.
Jag är van assistansanvändare då jag har ett medfött assistansbehov som innebär att jag behöver hjälp med de flesta vardagliga sysslor som matlagning, hygien och påklädning.
Mitt största intresse är musik, och jag ett stort behov av integritet och en privat sfär, oavsett det faktum att jag behöver personlig assistans.
Som kommunikatör är jag tydlig och rakt på sak.

I min arbetsgrupp arbetar man främst dygnspass men andra tider kan också förekomma. Viss flexibilitet kring arbetstider förekommer vid till exempel resor. Teamet behöver kompletteras med en heltidstjänst samt en deltidstjänst/vikarie.
Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande men för mig är personkemin väldigt viktig eftersom vi kommer spendera mycket tid tillsammans.

Körkort är ett krav! Bil finns tillgänglig på arbetsplatsen.
VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige.
Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. VH assistans har idag 1000 personliga assistenter och vi arbetar över hela Sverige från Kiruna i norr till Ystad i söder.
Vi vet vilka krav som ställs för att kunna ge kunder och personliga assistenter ett fullgott stöd. Vi erbjuder våra assistenter handledning, fortbildning, friskvård, och resor in- och utrikes.
Arbetet innebär att Du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet.
VH assistans ser den personliga assistenten som en mycket viktig förutsättning för att personer med funktionshinder ska kunna leva som andra människor. VH assistans är den enda, av över 1600 organisationer inom personlig assistans, som är ISO-certifierad inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
www.vhassistans.se


Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Friskvårdsbidrag 200:-/mån
Johan Andréasson, Regionchef, Telefonnummer: 0722255929
johan@vhassistans.se
Vasagatan 6
VH assistans Umeå
Vasagatan 6
90329 UMEÅ
Ansök även genom att gå in på www.vhassistans.se/ansok och fyll i sökformuläret så snart som möjligt. Urval sker löpande. P.g.a. sekretess kommer vi inte att lämna mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar.Escape Room Stockholm