Project Sourcing Director


Arbetsgivare: Saab AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-02-01

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.
Kockums växer och vi söker nu en Project Sourcing Director med driv!
Ditt uppdrag blir att säkerställa rätt inköpskompetens i alla våra projekt. Du förväntas driva och vara delaktig i att uppnå våra mål vad det avser besparingar och effektiviseringar med bibehållen kvalitet. Till din hjälp har du en inköpsorganisation under tillväxt med högt fokus på resultat och ni arbetar nära vår kompetenta teknikorganisation Du rapporterar till chefen för Sourcing and Supply.
Tjänsten är placerad på vårt kontor på Dockan i Malmö. Resor i tjänsten förekommer.Din framtida utmaning
Ditt uppdrag blir att fortsätta byggandet av en effektiv projektinköpsorganisation genom att säkerställa processefterlevnad, standardiserade verktyg, mallar och arbetssätt. Du har ansvaret för att tillsätta resurser med rätt kompetens till projekten. Rollen omfattar många kontaktytor och kritiska gränsytor inom hela organisationen. Framgångsfaktorer är ett nära samarbete med vår teknikorganisation, övriga medarbetare inom Sourcing and Supply och med andra interna avdelningar.


Den du är idag
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande inköpsarbete inom komplexa produkter. Kanske arbetar du redan idag inom en större global teknisk organisation, men är intresserad av att vara med på vår resa. Du är en van linjechef med dokumenterad erfarenhet av att driva förbättrings- och förändringsaktiviteter. Du är uthållig, har ett tydligt resultatfokus och du är bra på att bygga och vårda dina nätverk. Som linjechef är du tydlig med förväntningar och supporterar och utvecklar ditt team kontinuerligt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i teknikorganisationer och en god förståelse för ingenjörsarbete. Krav för tjänsten är mycket god datorvana, att du behärskar svenska och engelska språket på en professionell nivå samt att du innehar körkort. Kunskaper i Aveva ERM är meriterande.
Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att fortsätta att forma en inköpsavdelning i världsklass! Vi hoppas du tycker denna tjänst låter intressant och vi ser fram mot din ansökan!
Hos oss tillämpar vi flextid och våra anställda har tillgång till ett omfattande förmånspaket som bl.a. innehåller friskvård, förmånsbil samt aktiesparande.
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Arbetslivserfarenhet

Affärsområdeschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

Tillsvidare
Tillträde enligt överrenskommelse
Joakim Wigren, Telefonnummer: 013-180000
Isbergsgata 2
Saab AB
Isbergsgata 2
21119 Malmö
Arbetsförmedlingen ams.se SAABEscape Room Stockholm