Butiksbiträde


Arbetsgivare: Barnklädesbutiken DUNS
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-02-02

Kort beskrivning av företaget: DUNS Sweden som driver butiken DUNS barnkläder på Prinsgatan 6 i Göteborg har producerat ekologiska barnkläder sedan 2007. Alla produkter produceras i Indien och är 100% GOTS certifierade. DUNS har alltid varit och kommer alltid att vara 100% ekologiskt, unikt, lekfullt och unisex.

INFORMATION OM LEDIG TJÄNST
-------------------------------------

Arbetsplats: Prinsgatan 6
Postnummer: 41305
Ort: Göteborg

Titel: Butiksbiträde

Beskrivning av arbetsuppgifter: Som butiksbiträde servar du och hjälper kunder, fyller på butiken, skyltar och hänger om, håller ordning och ser till att butiken är fin.

Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker omgående ett butiksbiträde på deltid till det svenska barnklädesmärket DUNS Swedens butik på Prinsgatan 6 i Linnèstan, Göteborg. Det är meriterande om du har tidigare arbetat i butik men detta är inget krav. Som person är du social och servicemedveten och uppskattar en varierande arbetsroll där det krävs mycket ansvar. Du är prestigelös, tycker du om att ha ordning och reda, är bra på att prioritera och får saker och ting gjorda. Du kommer att arbeta 20-30% per vecka enligt schema. Arbetstiden gäller eftermiddagar, lördagar samt vissa heldagar. Troligtvis mer arbete under sommaren. Omgående tillträde.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
--------------------------

Tillträde: Omgående

Typ av anställning: Vanlig anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Deltid

Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: 20- 30% per vecka. Vissa eftermiddagar, lördagar löpande. Även vissa heldagar.

Löneform: Fast månads- vecko- eller timlön

KONTAKTPERSONER
-----------------------

Funktion: Grundare
Namn: Christin Kers
E-post: jobb@dunssweden.se

Telefon: 031-156645

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

.
Norra Ågatan 10
Barnklädesbutiken DUNS

41664 GÖTEBORGEscape Room Stockholm