Distriktsläkare, Vårdcentralen Nygatan


Arbetsgivare: Region Östergötland
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-02-05

Vårdcentralen Nygatan ligger i hjärtat av Linköpings centrum. Vi har cirka 11 000 listade patienter. Det är en väl fungerande vårdcentral med olika kompetenser som tillhör Närsjukvården i centrala Östergötland. Vi är idag 45 medarbetare. Vårdcentralen har bra värden i den Nationella patientenkäten och i landstingets medarbetarenkät.

Vårdcentralen Nygatan är fullbemannad med åtta distriksläkare och fyra ST. Även övriga personalkategorier är fullt bemannade.

En av våra distriktsläkare går till en annan tjänst och vi söker nu en efterträdare till henne.

Arbetsbeskrivning
I uppdraget ingår allt som man som distriktsläkare gör, inklusive SÄBO och jourtjänstgöring. Vi listar på max 1600 pat/heltidstjänst för att man ska ha en rimlig arbetsbörda. Det är högt tempo, men god stämning i personalgruppen.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialist i allmänmedicin eller har annan specialitet med intresse för allmänmedicin, såsom internmedicin eller geriatrik. Du har svensk läkarlegitimation (bifogas ansökan) samt svenska språkkunskaper motsvarande nivå Svenska C1. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du bör vara flexibel samt lösningsbenägen.

Anställning och information
Det är en tillsvidareanställning med tillträde 1 mars 2018. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras, men helst i närheten av heltid.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Denny Lantz tel 0730-28 99 41.
MLA(Medicinskt ledningsansvarig läkare) Elin Vendel, 010-103 69 78.

Facklig företrädare för Läkarförbundet är Bo Forsman, 010-103 69 55.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2018. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Kompetenser

• Allmänmedicin
• Internmedicin
• Geriatrik

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
.
Region Östergötland
.
58219 LinköpingEscape Room Stockholm