Vinprovningsledare, Ölprovningsledare och Whiskyprovningsledare


Arbetsgivare: Taysta AB
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-02-05

Vi söker passionerade provningsledare med fokus på detaljer. Som person är du en glädjespridare som sätter kunden i fokus och som gillar att ta eget initiativ. Du har även erfarenhet nog för att ta ansvar för hela kedjan av evenemangsskapandet. Då vi skapar levande evenemang med en mängd samarbetspartners så som Sheraton Hotell och Elite Hotell så är flexibilitet och anpassningsbarhet en stor dygd.
Vi hjälper dagligen människor till ett rikare liv. Hos oss sker både konsultering mot företagsvärlden och arrangemang av privata upplevelser, allt med fokus på den enskilda parten. Organisering av unika helhetsupplevelser: skräddarsydda företagsevenemang anpassat efter önskemål och intressen samt arrangerande av öppna dryckesprovningar för privatpersoner. I dagsläget arrangerar vi diverse öppna dryckesprovningar i Stockholm, Uppsala, Örebro, Gävle och Västerås.

Som provningsledare bär du ansvar för utvalda provningar, det betyder att du skapar arrangemanget från val och inköp av produkter till utförande och färdigställande. Att arrangera en provning tar vanligtvis cirka en timme och trettio minuter för själva genomförandet och vanligtvis mellan två till fyra timmar extra för- och efterarbete, beroende på deltagarantal.

Vi söker dig som är redo att vara med och utveckla spännande event. I gengäld erbjuder vi dig stora utvecklingsmöjligheter i en innovativ miljö. I ett växande företag erbjuds en lärorik vardag med stimulerande möjligheter till personliga framsteg och lärdom kring ämnet dryck. Vi kommer garanterat att utmana dig!

Krav: Ansökande måste tala flytande svenska, minst inneha en sommelierutbildning och ha tre års erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att sökande har goda datorkunskaper och körkort.

Besök gärna vår hemsida www.taysta.se för vidare information. Ansökan tas endast emot via vår e-postadress här nedan. Ansökningar som inte inkluderar CV, personligt brev och bild tas ej emot. Vi arrangerar våra dryckesprovningar på b.la restauranger, hotell och företagslokaler runt om i landet.

Kompetenser

• Sommelierkompetens

Arbetslivserfarenhet

Sommelier: 2-4 års erfarenhet
Trädgårdsgatan 5a
Taysta AB
Trädgårdsgatan 5a
75309 UppsalaEscape Room Stockholm