Teamledare


Arbetsgivare: Närhälsan Solgärde vårdcentral, Kungälv
Arbetsort: Kungälv
Publiceringdatum: 2018-02-05

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss: Vårdcentralen är en väl fungerande enhet med kompetent och erfaren personal.

Drygt 8 850 patienter har valt oss till sin vårdcentral. Vi har både akut verksamhet, planerad läkarmottagning, BVC, sköterskemottagningar Diabetes-, Astma/Kol och Äldresköterskemottagning. Vår samtalsmottagning består av både kuratorer och psykolog, alla med KBT-utbildning.

Om arbetet: Som teamledare kommer du att arbeta med bemanning, schemaläggning, verksamhetsplanering och arbetsledning av dagligt arbete. En del av tjänsten består av kliniskt arbete.

Du kommer dessutom att sköta planering avseende utveckling, miljöfrågor, arbetsmiljö m m. Viss ekonomiadministration så som inköp och fakturahantering.

Du kommer att vara ställföreträdande vårdcentralschef vid behov.

Om dig: Vi söker dig som har goda ledaregenskaper är lyhörd och har lätt att samarbeta. Du bör vara intresserad av personalfrågor, verksamhet och administration. Likaså ska du vara positiv, flexibel och utvecklingsinriktad. Du ska kunna leda och fördela arbetet i samförstånd med vårdcentralschef och övrig personal. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du har en grundprofession inom hälso- och sjukvård och är personligt lämplig för arbetet. Det är också viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Chefssjuksköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Eva von Hofsten, vårdcentralschef, Telefonnummer: 0733-70 20 50
Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725-13 62 79, Telefonnummer: Anne Larsson, Kommunal, 070-240 13 73
Mona Moslehi, Vision, 0700-82 38 26, Telefonnummer: Fredrik Pellmé, Läkarförbundet, 0739-72
Kämpegatan 3
Närhälsan Solgärde vårdcentral, Kungälv
Kämpegatan 3
41104 Göteborg
Ange referens 2018/972Escape Room Stockholm