Intresserad av fiberteknik? Vi lär dig!


Arbetsgivare: Montico HR Partner AB
Arbetsort: Lindesberg
Publiceringdatum: 2018-02-06

Kundföretaget
El & Kommunikation i Mälardalen Ab har funnits sedan våren 2017 och ingår sedan december 2018 i en nystartad koncern där flera framgångsrika el- och fiberföretag nu ingår. Verksamheten och avtalen med nya kunder i Mälardalen växer stadigt så de behöver nu utöka med ytterligare medarbetare som kan bidra till utvecklingen.

El & Kommunikation i Mälardalen har verksamhet i Lindesberg, Västerås, Örebro och Kumla.
Vi söker 1 medarbetare som kan jobba i Lindesberg.

Arbetsbeskrivning
I samarbete med El & Kommunikation i Mälardalen AB så utbildar vi fibertekniker som kommer att kombinera utbildning och arbete för att bli färdiga och självgående i sitt arbete.

De första 6 månaderna är du anställd av oss på Montico och du har ett team bakom dig med kursledare, mentor, konsultchef m.fl. under tiden du utbildas. Om allt fungerar bra så kommer kunden sedan att ta över din anställning. Du har full lön från första dagen. Utbildningen är individuell och läggs upp efter att vi har validerat dina tidigare kunskaper. Rekryteringen till detta uppdrag inleds med urval, telefonintervjuer, personliga intervjuer etc. som till ett vanligt arbete.

Du får alla de nödvändiga kurserna och eventuella certifieringar som krävs för att få börja arbeta som fibertekniker.


Din profil
Du bör ha någon form av el eller hantverkarbakgrund. B - körkort är ett krav liksom mycket god svenska.
Som person behöver du vara ansvarsfull, självgående och flexibel. Du skall vara praktiskt lagd och ha lätt att ta till dig av instruktioner.


Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 25 februari, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Suleyman Celik, Telefonnummer: 019-700 01 92
suleyman.celik@montico.se
Olaigatan 1A
Montico HR Partner AB
Olaigatan 1A
70361 Örebro
Ange referens 4636Escape Room Stockholm