Nattsjuksköterskor som vill resa till Stockholm


Arbetsgivare: Dedicare AB
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-02-07

Dedicare söker
sjuksköterskor som vill jobba natt i Stockholm!

Vi har behov på flertalet olika avdelningar både på heltid och deltid, omgående och löpande framöver. Om du bor i en annan stad ordnar vi med boende/resor.

Ort
Stockholm

Arbetsuppgifter
Ditt främsta fokus ligger på bedömning och uppföljning av patientens vårdbehov och du ansvarar bland annat för medicinering och provtagning samt in- och utskrivningar. Du har också en betydande roll då du är länken till anhöriga. Som bemanningssjuksköterska kan du enkelt se helheten, prioritera och ta snabba beslut. Rollen ställer höga krav på din samarbetsförmåga och tillsammans med övrig omvårdnadspersonal har du ansvar över att ständigt erbjuda en kvalitativ vård.


Om arbetsgivaren
Dedicare Nurse är ett bemanningsföretag som ger dig möjligheten att själv bestämma när, var och hur du ska arbeta. Vi tillämpar givetvis kollektivavtal samt betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor. Du bestämmer också om din lön ska betalas ut veckovis eller månadsvis.


Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som är sjuksköterska hos Dedicare är initiativtagande, effektiv och har ett stort fokus på patienter och anhöriga. För att lyckas i rollen som bemanningssjuksköterska är du dessutom en god lagspelare som motiverar dina medarbetare och ser helheten.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor om uppdraget, vänligen kontakta Tobias Sundell: 0725065658.

Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Företagsbeskrivning
Dedicare Nurse är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har rekryterat och hyrt ut sjuksköterskor i ca 20 år och är idag ledande i Norden. Hos oss kan du själv bestämma om du vill arbeta heltid, deltid eller bara några enstaka veckor vid sidan av din vanliga tjänst. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi erbjuder våra konsulter en bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal. Du kan gå in på www.dedicare.se/nurse för att läsa mer om oss!

Kompetenser

• Sjuksköterskeexamen

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månader
TOBIAS SUNDELL, Telefonnummer: 08-555 656 58
tobias.sundell@dedicare.se
St Eriksgatan 44
Dedicare AB
St Eriksgatan 44
11234 Stockholm
Ange referens 6204Escape Room Stockholm