Medarbetare till American Express Bedrägeriavdelning!


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-02-08

Har du ett analytiskt tillvägagångsätt, en vilja att lära och har lätt för att skaffa dig ett helhetsgrepp? Har du även erfarenhet av kundservice och administration? Då har du nu chansen att få bli en del av American Express framgångsrika bedrägeriavdelning. En fantastisk möjlighet att utvecklas inom ett företag med ett mycket väletablerat varumärke!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för American Express en medarbetare till deras bedrägeriavdelning inom risk operations. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och rapportera till närmsta teamledare. Teamet präglas av en stark sammanhållning där alla jobbar mot samma mål och drar åt samma håll. Vidare fylls arbetsdagen med skratt och ett stort målfokus. Du ingår i ett team där det är högt i tak. Du sitter i nyrenoverade lokaler på Gärdet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och American Express önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos American Express.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på American Express bedrägeriavdelning ger du service till kortkunder, både privat- och företagskunder på den nordiska marknaden, detta innebär att du kommer ha kontakt med kunder på den svenska, norska, finska och danska marknaden. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i övervakning av transaktioner. Du kontrollerar transaktioner och gör uppföljningar med kunderna för att göra en bedömning om transaktionen är korrekt och följer samtidigt de regler och lagar som appliceras. I arbetet ingår både inkommande och utgående samtal samt en stor del administrativt arbete. American Express ger dig en introducerande utbildning på heltid under tre-fyra veckor och därefter ingår du i ett team som arbetar för att nå företagets högt uppsatta mål.

Du kommer till exempel att:


* Kontakta kunder för att verifiera om transaktionerna är bedrägliga eller inte
* Samarbeta med andra avdelningar inom företaget för att utreda olika typer av ärenden
* Undersöka eventuella identitetsbedrägeri


Som medarbetare på American Express erbjuds du uppföljning av dina prestationer och coachning. Du får chansen att utvecklas både professionellt och personligt, samt ges en värdefull inblick i hur det är att jobba inom ett världsomspännande bolag.

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare har arbetat med service och kundrelationer
* Erfarenhet av att använda telefonen som ditt huvudsakliga arbetsverktyg
* Flytande i det svenska och engelska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du


* Har språkkunskap i de övriga nordiska språken
* Tidigare har arbetat inom finansvärlden på något sätt och mer specifikt på en bedrägeriavdelning


Som person är du engagerad, målfokuserad med en stark känsla för service. Vidare har du en stor analytisk förmåga samt ett öga för detaljer. Du är noggrann, strukturerad, flexibel och självständig i ditt dagliga arbete. Du har ett helhetsperspektiv och vågar ifrågasätta.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Gärdet
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
American Express är ett globalt företag etablerat i över 130 länder som erbjuder sina kunder privata kontokort, företagskort, finansiella tjänster samt resebyrå.

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Kontorstider
Emma Johannesson
Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
Ange referens 15001555Escape Room Stockholm