Fastighetsvärd Haninge - Södertörn


Arbetsgivare: D.Carnegie
Arbetsort: Haninge
Publiceringdatum: 2018-02-08

D. Carnegie & Co (publ) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och projekt. Fokus ligger på Stockholmsregionen. Fastighetsbeståndet består av drygt 18.000 lägenheter och cirka 1,4 miljoner kvadratmeter uthyrbar yta, varav 130 000 kvm kommersiell yta. Företaget förvaltar i egen förvaltning och har en egen beprövad modell för successiv och effektiv renovering av fastigheterna, som gör det möjligt att renovera enskilda lägenheter när dessa blir lediga. Vi har som mål att hela fastigheter och de områden de ligger i ska bli som nya när processerna är klara.
Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

D. Carnegie & Co har ca 240 anställda och vi finns på 19 orter i ett utvidgat Mälardalsområde. Läs mer om oss på www.dcarnegie.se.


Vi söker en driftig och självgående fastighetsvärd till våra förvaltningsområden i Haninge och på Södertörn
Som fastighetsvärd utgör du, tillsammans med regionchef, biträdande regionchef och kundförvaltare förvaltningsteamet. Fastighetsvärden ska bistå regionchef och biträdande regionchef och fungera som en flexibel resurs i det dagliga arbetet. Fastighetsvärden är företagets företrädare och kontakt i respektive område och skall i sitt arbete agera professionellt och med hög servicenivå och i övrigt i enlighet med företagets värderingar.

Som Fastighetsvärd ansvarar du för att förebyggande och felavhjälpande underhåll görs efter egen rondering eller felanmälan från hyresgäst. Du ska upprätthålla god kontakt med hyresgästerna i ditt område.

Arbetsuppgifter (huvudsakliga)


• Utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema samt löpande rondering.
• Hantera inkommande felanmälningar efter på platskontroll inom sitt geografiska område.
• Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom egen reparation/åtgärd eller vid behov genom att anlita underentreprenör utifrån budget och attestregler.
• Ansvara för att följa upp att beställa arbeten är genomförda, fakturaavstämning samt att hyresgästerna är nöjda.
• Funktionskontroll i samband med inflyttning
• Lyssna på och informera hyresgästerna i sitt geografiska områdeDu som söker ska ha gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel och som person är du praktiskt kunnig, ordningsam, kreativ och har hög servicekänsla. Arbetet kräver god organisatorisk förmåga och administrativ noggrannhet. Du ska ha en vilja att arbeta med skiftande arbetsuppgifter och ha förmåga att göra rätt prioriteringar. Du ska vara självgående, kvalitetsmedveten, stabil, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du behöver ha god datavana.

Arbetet kräver körkort.

Tillträde snarast för en av tjänsterna. Urval sker löpande.

Vill du veta mer on tjänsterna - kontakta vår biträdande regionchef Johanna Nilsson, 08-599 076 70 eller HR-chef Marie Persson, 08-522 966 03.


Kompetenser

• Fastighetsskötsel

Arbetslivserfarenhet

Fastighetsskötare / Fastighetsarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast månadslön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Södra Jordbrovägen 171
D.Carnegie
Södra Jordbrovägen 171
13762 HaningeEscape Room Stockholm