Takarbetare


Arbetsgivare: Rena Tak i Motala AB
Arbetsort: Motala
Publiceringdatum: 2018-02-12

Vi söker dig som arbetar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som älskar att leverera fantastiska slutresultat. Du är inte rädd för att arbeta på höga höjder och på olika takvinklar. Du som söker tjänsten vill bli utbildad för att sedan arbeta med att rengöra, behandla och måla tak. Då det förekommer mycket kundkontakter i arbetet är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. B-Körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du har god fysik och ett extra plus om du har erfarenhet från arbete med tak eller annan byggerfarenhet.
Meriterande om du har skyliftkort och/eller certifikat för arbete på hög höjd. Vår huvudverksamhet är takmålning av främst betong och plåttak, men vi utför även rengöringar och antimossbehandlingar av tak, fasad och mark. Det förekommer även inspektioner av tak, lättare snickeri och byggarbeten. Oavsett vilken typ av arbete vi utför, levererar vi alltid högsta kvalité. Vi är inte nöjda om inte våra kunder är det. Företaget har huvudkontor i Motala www.renatak.nu

RenaTak är ett framgångsrikt företag som arbetar med takarbeten i Östergötland och Mälardalen. Vi arbetar åt villaägare, bostadsrättsföreningar samt kommun, landsting och privata fastighetsägare. RenaTak har utfört takrenoveringar sedan 2010 och vi utökar vår verksamhet varje år. Företaget har huvudkontor i Motala men vi kan även tänka oss placering i Örebro.
Besök vår hemsida för mer information om oss och vår verksamhet.
www.renatak.nu

Arbetslivserfarenhet

Tak- och tätskiktsmontör: Mindre än 1 års erfarenhet
Tak- och tätskiktsmontör, utan yrkesbevis: Mindre än 1 års erfarenhet
Takmålare, plåt: Mindre än 1 års erfarenhet
Rickard Carlsson, Ägare, Telefonnummer: 010-33 33 314
Luxorgatan 1
Rena Tak i Motala AB
Luxorgatan 1
59139 Motala
Kontakta oss via telefon för att boka in ett personligt möteEscape Room Stockholm