Barnsjuksköterska till BIVA i Göteborg, v 1-52 år 2018!


Arbetsgivare: Addus Care AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-02-12

Sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi eller barn och ungdom. Erfarenhet från arbete på intensivvårdsavdelning gärna inom barn. Som specialistsjuksköterska på BIVA behöver din kompetens vara hög.

Du värdesätter omväxling och ser tjusningen i olika arbetsplatser. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Erfarenhet av telemetritolkning är meriterande men inte ett krav.På Barnintensivvårdsavdelningen (BIVA) vårdas barn i behov av pediatrisk intensivvård. De flesta barn är under ett år. Förutom allmänmedicinska och allmänkirurgiska intensivvårdskrävande tillstånd, vårdas barn även i samband med thoraxkirurgi, infektion, onkologi, transplantation samt neurosjukvård.


Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Vi erbjuder: - Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig - Stabila och trevliga uppdragsgivare - Möjlighet att påverka ditt schema - Bra lön och goda villkor - Trevligt boende ordnas vid behov - En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper till med att rekrytera nya konsulter.

Arbetslivserfarenhet

Barnsjuksköterska, vårdavdelning: 1-2 års erfarenhet
Emily Lindmark, Konsultchef, Mobilnummer: 0766225626, Telefonnummer: 0766225626
emily.lindmark@addus.se
Götabergsgatan 18
Addus Care AB
Götabergsgatan 18 BV
41134 GöteborgEscape Room Stockholm