Zinkgruvan Mining AB söker dammtekniker


Arbetsgivare: ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG
Arbetsort: Askersund
Publiceringdatum: 2018-02-20

Du som söker bör vara arbetsvillig, flexibel och självgående. Datavana är en förutsättning och erfarenhet från att arbeta självständigt i projektform. Arbetet innebär arbete utomhus året runt, där en del mekanisk handlag kan vara till fördel. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och arbeta säkert i alla situationer. Tidigare erfarenhet av dammsäkerhetsarbete är mycket meriterande.
Utbildningsbakgrund: Relevant ingenjörsutbildning, eller motsvarande meriter i form av arbetslivserfarenhet som kan jämställas.
Zinkgruvan Mining AB söker nu en Dammtekniker till sektionen Anrikningsverk/Enemossens Sand- och Klarningsmagasin .
Du kommer som Dammtekniker arbeta i ett arbetslag med två mekaniker, en provtagare och en arbetsledare vid sand och klarningsmagasinet Enemossen, tjänsten är förlagd till dagtid
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som arbetar hos oss som Dammtekniker är arbete med och utvecklande av:
Provtagningsprogram
Analysprogram
Deponeringsprogram
Driftsrapporter
Förebyggande underhåll på mätutrustning, övervakningsutrustning
Dammtekniker
Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.
Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. 2017 firar vi 160 år av kontinuerlig verksamhet.
Staffan Fahlgren, Dammdriftsansvarig
staffan.fahlgren@lundinmining.com
Roger Schmidt, Unionen, Mobilnummer: 070-391 35 69
CENTRUMVÄGEN 1
ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG
Centrumvägen 1
69681 ZINKGRUVANEscape Room Stockholm