Leg. Audionom


Arbetsgivare: AudioNova
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-02-26

Genom de senaste åren har AudioNova uppnått en marknadsledande position på den privata marknaden för hörapparater. AudioNova kännetecknas av hög kvalité och service till ytterst attraktiva priser. Vi vill vara kundens förstaval. Vi arbetar utefter en god hörsel för alla, då vi tror på, att genom en god hörsel skapar vi den bästa kontakten mellan människor. 2016 blev AudioNova en del av Sonova, som är en världsledande producent av hörsellösningar. Därför erbjuder vi professionella lösningar och service till våra kunder i över 3000 butiker världen över. Läs mer på www.audionova.se

Arbetsuppgifter: Utprovning av hörapparater och hörselskydd, hörselundersökningar och försäljning av hörselprodukter, deltagande i mässor, utställningar samt förekommande uppgifter inom teamet och enheten.

Vi söker dig som av Socialstyrelsen har godkänd legitimation och vi ser gärna att du har några års erfarenhet från yrket och att programmera hörapparater. Du har god kommunikativ förmåga och lätt för att skapa goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare förväntas att du självständigt kan prioritera och strukturera arbetsuppgifter samtidigt som du är en god teamkollega med krav på flexibilitet på både dig som person och i din roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsplats: AudioNova Uppsala & Enköping.

Arbetslivserfarenhet

Audionom: Mindre än 1 års erfarenhet
AudioNova
Vasagatan 5, plan 2
24138 ESLÖV
Skriftlig ansökan. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.
Ange referens Aud 18/03Escape Room Stockholm