Överläkare/ Specialistläkare inom dermatologi


Arbetsgivare: Frölunda Specialistsjukhus, Hudmottagningen
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-02-27

Frölunda Specialistsjukhus bedriver idag planerad specialistsjukvård måndag-fredag inom ett flertal specialiteter med tillgång till operationsenhet och övervaknings/ uppvakningsenhet. Vi värnar om att ha en förtroendefull dialog med våra patienter, utvecklar ständigt våra vårdprocesser och uppnår goda medicinska resultat. Nu rustar vi för framtiden och inom några år kommer det att stå klart ett nytt specialistsjukhus och ett dagkirurgiskt center i Högsbo som kommer att ersätta nuvarande verksamhet vid Frölunda torg. Det nya specialistsjukhuset blir en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborg. Som medarbetare erbjuds du många olika möjligheter till utveckling och stimulerade arbetssätt. Vi vänder oss till dig som vill vara med och forma framtidens närsjukvård i Göteborg.Beskrivning
Hudmottagningen bedriver både dermatologisk mottagning och operationsverksamhet.

Mottagningen är utrustad med ljusbehandlingsenhet. Hudtumörer står för ca hälften av mottagningarnas besök. Ett väl utvecklat samarbete finns med kirurgi-, Öron-näsa-hals- och ögonmottagningen.

Arbetsuppgifter
Vid Hudmottagningen ingår du i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. I arbetet ingår såväl öppenvårdsmottagning som polikliniska operationer av hudtumörer. Varje läkare är processansvarig för en eller flera specifika diagnosgrupper. Arbetet bedrivs i team med övrig personal. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med uppdraget som vårdenhetsöverläkare för hudmottagningen och/eller processansvaret för hudtumörer och SVF malignt melanom.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom dermatovenereologi gärna med bred klinisk erfarenhet inom dermatologi. Vi värdersätter kunskap, samarbetsförmåga och intresse av verksamhetsutveckling och processarbete.Villkor
måndag-fredag

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Kirurgi

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: Efter överenskommelse
tillsvidareanställning
Verksamhetschef Matilda Berntsson, Telefonnummer: 070-0823686
Vårdenhetschef Marita Åvall, Telefonnummer: 070-0816796
Vårdenhetsöverläkare Simone Kehler Rosenlind, Telefonnummer: 031-3421000 vx el. 070-2513449 efter kl.
Marconigatan 31
Frölunda Specialistsjukhus, Hudmottagningen
Marconigatan 31
42122 Västra frölunda
Ange referens 2018/1296Escape Room Stockholm