Jr. Jurist? Utredande myndighet söker nya handläggare


Arbetsgivare: Perido AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-02-27

Är du en kommunikativ person som vill ha ett ansvarsfullt arbete i en utredande roll med många kontaktytor? Just nu letar vi efter dig med ett stort samhällsintresse som vill få erfarenhet av att arbeta i myndighetsmiljö. Har du avslutat din utbildning inom juridik och hunnit arbeta något år? Läs vidare, det här kan vara tjänsten för dig!Vi på Perido hjälper en av våra kunder, en stor och betydande myndighet, att hitta förstärkning i form av ett antal handläggare. Myndigheten har verksamhet över hela landet och på just detta meriterande uppdrag arbetar du på kontoret i Sundbyberg, strax norr om Stockholm.

Som handläggare har du en viktig roll i organisationen och arbetar bland annat med att utreda och ta beslut om myndighetens ärenden. Arbetet innebär många externa kontakter med sökande, borgenärer, budget- och skuldrådgivare samt andra myndigheter. Du kommer att ingå i ett team på ca 10 personer som leds av en handledare och vi tror att du som lockas av det här uppdraget har lätt för att samarbeta.

Vi ser att du är en person med positiv attityd och att du har en god förmåga att etablera goda relationer och kunna skapa en god stämning runt dig. Du bör ha en förmåga att vara strukturerad trots att du kommer att arbeta med flera uppgifter samtidigt. Det är även viktigt att du kan se samband och konsekvenser och därefter kunna dra slutsatser självständigt.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil

• Juristexamen
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande

• Minst åtta (8) veckors erfarenhet med någon form av juridiska uppgifter på myndighet, juridisk byrå, tingsrätt eller liknande institution
• Erfarenhet av handläggning av skuldsaneringsärenden

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2018-12-31 med chans till förlängning. Tillträde 2018-03-27.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.
Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 90 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar vardagar inom 24 timmar. Ange tjänstens referensnummer 16593LD i ämnesraden.

Kontakt

Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

Kompetenser

• Socialt försörjningsstöd, handläggningsvana
Katarinav 15, 8 tr
Perido AB
Katarinav 15, 8 tr
11645 STOCKHOLM
Ange referens 16593LDEscape Room Stockholm