Studie- och yrkesvägledare sökes


Arbetsgivare: Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2018-03-01

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du arbeta med oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en Studie- och yrkesvägledare för en skolas räkning. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilken skola du är på, och längden på ett uppdrag kan skilja sig åt – allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. En fördel med att arbeta som konsult är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter.

I ditt arbete kommer du vara en förebild för barn och ungdomar i din omgivning. En utmaning som kan vara tuff ibland, men garanterat rolig, lärorik och utvecklande!


Din profil
Du är utbildad-, eller på väg att bli färdigutbildad Studie- och yrkesvägledare. Du är välplanerad, lösningsfokuserad och strukturerad, nyfiken och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder. Du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för eleverna på skolan.

Som Studie- och yrkesvägledare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb


Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef xx på tfn: 073-351 27 xx


Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu


Arbetslivserfarenhet

Studie- och yrkesvägledare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid - Enligt överenskommelse
Visstid, mer än 6 månader
Rasmus Larsson, Telefonnummer: 0733512761
rasmus.larsson@clwork.se
Nygatan 12
Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Nygatan 12
80320 Gävle
Ange referens 4156Escape Room Stockholm