Sjuksköterska till Palliativt team i Borlänge


Arbetsgivare: LANDSTINGET DALARNA
Arbetsort: Borlänge
Publiceringdatum: 2018-03-01

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Den specialiserade palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i olika team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder. Det finns sju team i länet på följande orter: Avesta, Ludvika, Borlänge, Falun, Rättvik, Malung, Västerdalarna och Mora.
Vi har väletablerade och välfungerande team där läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast ,arbetsterapeut, kurator ingår och utgör alla viktiga delar i vården av patienter och anhöriga


ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt glada team i Borlänge !

Vi arbetar med specialiserad palliativ hemsjukvård i patientens egna hem. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med en mix av medicinsk teknik och god omvårdnad. I ditt arbete är det viktigt att du kan utföra självständiga vårdinsatser och bedömningar av patientens hälsotillstånd då det förekommer att du arbetar på egen hand.

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta i team och ta hand om patienter, närstående och varandra med professionalism, omtanke och respekt. Samarbete är grunden till framgång. Alla kan inte allt men alla kan något. Vårt teamarbete bygger på att vi tillsammans planerar och gemensamt strukturerar upp arbetet runt de anslutna patienterna. Teamet har regelbundna medicinska och psykosociala ronder för att säkerställa god vård till våra patienter och för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De övriga i teamet finns där för dig! För dig som är ny i yrket finns möjlighet att få mentor som ger dig individuellt stöd i din yrkesroll.
Du utgår från Borlänge sjukhus där vi har våra lokaler och arbetar dag/kväll/helg/beredskap nattetid.
Vi har individuell schemaplanering utifrån dina och verksamhetens behov, beredskap ingår i tjänsten.

Tycker du att det låter intressant och vill bli en del i vårt glada team ? Tveka inte , skicka in din ansökan till oss.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna att du har erfarenhet från specialiserad palliativ vård, öppen hälso och sjukvård inom kommun eller landsting . Gärna också erfarenhet av att arbeta med patienter med smärtproblematik.

Då vi ofta har sjuksköterskestuderande så ser vi gärna att du har handledarutbildning.
Det är viktigt att du är empatisk och har ett gott bemötande till patienter , närstående och kollegor. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för olika sociala och kulturella sammanhang.

Har du erfarenhet från att arbeta i palliativ vård är det en fördel. Erfarenhet från att arbeta i team är meriterande och intresse för teamarbete är en förutsättning.

Körkort erfodras.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Kompetenser

• Omvårdnad
• Legitimation som sjuksköterska
• Palliativ vård

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön.

Om anställningsvillkor

Heltid, tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare
Birgitta Helsén, Avdelningschef, Telefonnummer: 0243-497106
birgitta.helsen@ltdalarna.se
Magdalena Bergvall, Vårdförbundet
magdalena.bergvall@ltdalarna.se
Timo Turpeinen, Vårdförbundet, Telefonnummer: 0243-497103
Timo.Turpeinen@ltdalarna.se
Landstingshuset, Vasagatan 27, Falun
LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129 Falun
Sök via länk nedan.
Ange referens 50:2018:274Escape Room Stockholm