Markprojektör till M3D Consulting i Växjö


Arbetsgivare: Empleo Växjö AB
Arbetsort: Växjö
Publiceringdatum: 2018-03-06

Dina arbetsuppgifter
Till M3D Consulting i Växjö söker vi en entreprenörsinriktad Projektör inom mark, gatan och VA.

Som Projektör har du i huvudsak ansvar för:

• Att ta fram ritningsunderlag i 3D innehållande mark, gata och VA, främst inom privat sektor
• Förfrågningsunderlag, teknisk rådgivning och utredningar för nyproduktion
• Att hålla i kontakten mellan konsulter, beställare och entreprenörer
• Att deltaga i projekt- och byggmöten samt driva och slutföra projekt
• Att helt eller delvis hålla i kundkontakten under och efter projektslut

Hos M3D får du en unik möjlighet att vara med från början till slut i såväl mindre som större projekt och totalentreprenader. Du arbetar framåtriktat och får stora möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling. Hos M3D är det högt till tak och stort fokus på kundservice och teknisk utveckling, något som lett till fina framgångar och stort förtroende hos våra kunder.

Vi behöver bli fler och planerar att kontinuerligt växa, vill du bli en del av vårt team?


Din profil
Du som antar denna spännande utmaning är troligen civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot mark och vatten eller bygg. Utöver din utbildning innehar du minst något års praktisk erfarenhet inom projektering, projektledning eller som projektör inom mark/VA-området, kanske som konsult. Vi ser gärna att du är van att arbeta i projektform och är duktig på att skapa och förvalta förtroende hos kunder och partners.

Du trivs i det lilla företaget och är van att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Hos M3D får du utlopp för ditt höga driv och stora engagemang samt ditt strukturella och serviceinriktade arbetssätt. Då modern teknik och innovation ligger dig varmt om hjärtat, är även detta något som vår kund självklart erbjuder dig som anställd.

Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt har du goda CAD-kunskaper, gärna inom civil 3D/Novapoint och AMA Anläggning.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en direktrekrytering till M3D Consulting, vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö alternativt Malmö, möjlighet till arbete på båda.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om företaget
M3D Consulting AB är ett ständigt växande konsultföretag som verkar inom samhällsbyggnadssektorn (mark, väg och VA). Här får du som anställd möjlighet att arbeta med den absolut senaste tekniken och goda utvecklingsmöjligheter. Vi finns med fysiska kontor i såväl Växjö som Malmö och arbetar självklart med den senaste mjukvaran och mest kraftfulla hårdvaran i branschen. Att vi alltid ska ligga i framkant inom teknisk utveckling och erbjuda våra kunder det de efterfrågar, är en självklarhet.

Om oss
Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kompetenser

• Projektering

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Rebecca Moberg, Telefonnummer: 0470-730191
rebecca.moberg@empleo.se
Storgatan 14
Empleo Växjö AB
Storgatan 14
35231 Växjö
Ange referens 846Escape Room Stockholm