Unilabs söker Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi och cytologi


Arbetsgivare: Unilabs AB
Arbetsort: Eskilstuna
Publiceringdatum: 2018-03-07

Om oss

Unilabs är Sveriges ledande diagnostiska företag inom laboratoriemedicin och radiologi. Vi är ca 900 medarbetare och driver laboratorier och röntgenavdelningar på sjukhus, närakuter, som fristående mottagningar och på primärvårdscentraler.

Unilabs målsättning är att tillhandahålla kostnadseffektiva tjänster inom laboratoriemedicin och klinisk radiologi med optimal kvalitet, kompetens och servicegrad som ett effektivt stöd till hälso- och sjukvården samt övriga kunder.

Unilabs i Sverige ingår i Unilabs-gruppen med över 10 000 medarbetare i Europa.

Våra kunder är privata och offentliga hälso- och sjukvårdsenheter såsom sjukhus, vårdcentraler, läkare, hälsovårdsföretag, försäkringsbolag och läkemedelsföretag.Om jobbet

Unilabs Laboratoriemedicin i Sörmland består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, transfusionsmedicin och klinisk patologi/cytologi. Unilabs patologi är ett eget verksamhetsfält och ingår i Unilabs patologi Sverige, som har laboratorier i Eskilstuna, Skövde, Stockholm och Sunderbyn.Vi strävar efter att ständigt bli bättre på det vi gör och jobbar målmedvetet med att förbättra kvaliteten på det vi levererar för att överträffa våra kunders förväntningar.

På avdelningen för klinisk patologi/cytologi i Eskilstuna är vi ca 30 medarbetare fördelade på BMA, undersköterskor, läkare, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker.

Som medicinsk sekreterare hos oss bygger arbetet på en god insikt om sin del i den totala processen och förståelse för vikten av samarbete, både inom gruppen och med andra yrkeskategorier. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av administrativa sysslor såsom skrivning av diktat, posthantering, remissregistrering, telefonservice mm men även andra arbetsuppgifter som t ex glasarkivering, glasscanning, framplockning av material till konferenser, forskning och utlåning av material ingår i tjänsten.

Vi satsar på individuell kompetensutveckling och på att våra medarbetare skall få en bred kompetens för att klara flera olika arbetsuppgifter för att på så vis skapa starka lag. Lagarbete och gott samarbetsklimat är viktigt för oss.

Placeringen är vid Unilabs AB, region Sörmland, Mälarsjukhuset Eskilstuna. Arbetstiden är schemalagd till dagtid, måndag till fredag och tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid.Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse av att hela tiden förbättra kvaliteten på vårt arbete. Du jobbar strukturerat och har lätt att förstå och ta till dig nya arbetssätt.

Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar, gärna i projektform enligt LEAN-filosofin. Det är därför viktigt att Du är öppen och intresserad av förbättringsarbete. Du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av vårt team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel, kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling.Intresserad?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Gruppchef Kamilla Wallerströmtel 076-612 16 84 eller 016-10 38 51

kamilla.wallerstrom@unilabs.com

För att ansöka om tjänsten:


Via vår hemsida: Fyll i formuläret nedan.
Platsjournalen: Gå till extern länk enligt anvisningar nedan.


Glöm inte att bifoga CV samt personligt brev.Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kompetenser

• Medicinsk terminologi

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
tillsvidareanställning
Box 1061
Unilabs AB
Box 1061
40522 Göteborg
Ange referens unilabs359Escape Room Stockholm