Account Manager till Telia Malmö


Arbetsgivare: Swesale Rekrytering och Bemanning AB
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-03-09

Om Tjänsten
I rollen som Account manager på Telia kommer du att arbeta med ett av Sveriges och marknadens starkaste varumärken. Rollen innefattar såväl förvaltning av redan befintliga kunder som nykundsbearbetning inom Telias SME-segment innefattande företag med 20-150 anställda och du arbetar med hela Telias produktportfölj.
I rollen så gäller frihet under ansvar och du strukturerar själv upp dina arbetsdagar och ansvarar för samtliga steg i säljprocessen från inledande kontakt till påskrivet avtal.

Din Profil
Vi ser helst att du som söker uppfyller följande krav:
• Gymnasieutbildning
• Minst två års erfarenhet av B2B-försäljning
• Erfarenhet av eller intresse för telekom och IT ses som meriterande

Vidare är du en person som trivs med att arbeta under parollen frihet under ansvar. Du drivs av att initiera och slutföra affärer och har en talang för att självständigt planera och strukturera din arbetsdag. Sist men inte minst är du självklart en person som njuter av att arbeta relationsskapande och arbetar med långsiktighet och kvalité som ledord i allt du gör.

Erbjudande
Här erbjuds chansen att bli en del av ett starkt team med god gemenskap, stark laganda och strävan åt samma håll! Telias kontor ligger beläget i fina lokaler i Västra hamnen, Malmö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget för rätt person, så ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största bolag inom sin bransch!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Telia med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att kontakta Sixten Folebäck på sixten.foleback@swesale.se. Vi vill gärna ha din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Account manager: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön + provision

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Warfvingesväg 39
Swesale Rekrytering och Bemanning AB
Warfvingesväg 39
11251 Stockholm
Ange referens 1688Escape Room Stockholm