Fastighetsförvaltare Katrineholm


Arbetsgivare: Heimstaden AB
Arbetsort: Katrineholm
Publiceringdatum: 2018-03-13

Vi söker Fastighetsförvaltare

Till vårt kontor i Katrineholm söker vi en engagerande och entusiasmerande Fastighetsförvaltare som får ansvar för att leda och utveckla vårt team på plats. Som ledare för vårt kontor är du en nyckelperson för att sätta en verksamhet och kultur som stärker vårt varumärke och ger våra hyresgäster en upplevelse av oss som en god hyresvärd. Du ansvarar för budget, resultat, verksamhetsplanering, uppföljning och kostnadskontroll. I rollen ligger också ansvar för fastighetsteknik, skötsel, felavhjälpande underhåll, inköp, entreprenörskontakter, kvalitetskontroll, myndighetskontakter, skadehantering översyn av underhålls-och ombyggnadsprojekt. Kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster och dialog kring deras önskemål och behov är en röd tråd i din vardag!

Du har yrkeserfarenhet av att förvalta bostadsfastigheter och i roller som ledare. Du är van att ha resultatansvar och att jobba med ekonomisk uppföljning. En teoretisk Förvaltarutbildning eller relevant yrkeserfarenhet med påbyggnadskurser inom fastighetsförvaltning är starkt meriterande. Som person är du en strukturerad person som kombinerar en god administrativ förmåga med kreativ problemlösning. Du är prestigelös, får energi av att se dina medarbetare att utvecklas och är en stark relationsbyggare och kommunikatör. Du uttrycker dig flytande i svenska, bor helst i Katrineholm eller dess närhet, har körkort och egen bil. Du behärskar olika IT-miljöer och Officepaketet. Du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer.

Vi ser det som en självklarhet att du vill leva upp till våra kärnvärden Affärsmässighet, Omtanke och Nytänkande. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon form av mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.

Ansökan
Personligt brev och CV välkomnas senast 15 april. Vi gör löpande urval och intervjuer så vi välkomnar din ansökan redan idag.

Kompetenser

• MS Office

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

8-17
Tillsvidareanställning
Fredsgatan
Heimstaden AB
Fredsgatan
60177 KatrineholmEscape Room Stockholm