Lagerarbete i Växjö


Arbetsgivare: Pema People AB
Arbetsort: Växjö
Publiceringdatum: 2018-03-16

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1000 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Nu söker vi lagerarbetare till en av våra kunder i Växjö.
Arbetsuppgifterna består till största delen av orderplock men även andra typer av lagerjobb som montering, lastning och lossningar kan förekomma.

Vi letar efter dig som har erfarenhet av orderplock, övrig lagererfarenhet är ett plus. Truckkörkort är ett krav. Har du tidigare arbetat med pick by voice ses det som väldigt meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och ett utdrag ur belastningsregistret kommer att vara ett krav för möjligheten att arbeta via oss hos våra kunder.

Vem är du?

Som person ser vi att du arbetsvillig och trivs med flexibla arbetsuppgifter och tider där rotation mellan kunder kan förekomma. Då det kan förekomma tunga lyft så ser vi en fördel i att du inte har några fysiska skador som hindrar eller försvårar ditt arbete. Som person är du flexibel, noggrann och har lätt att jobba mot uppsatta mål. Du har viljan och driv att alltid överträffa våra kunders förväntningar.
Vidare ser vi att du är en driven och positiv person som har lätt att samarbeta med andra.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev

Varmt välkommen med din ansökan!

Kompetenser

• Truckvana
• God fysik (tunga lyft)

Arbetslivserfarenhet

Terminalarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Dagtid.
Micro Nordström
Ektorpsgatan 6
Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337 Norrköping
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.Escape Room Stockholm