Grundskollärare i SO och engelska till Stenstorpsskolan, åk 7-9


Arbetsgivare: Halmstads kommun, Skolområde Centrum
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-03-22

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Stenstorpsskolan är en 4-9 skola med cirka 340 elever, belägen i stadsdelen Kärleken strax norr om centrala Halmstad. I området finns två grundskolor med ett nära samarbete där vi alla tillsammans arbetar för att ge eleverna de bästa förutsättningar i deras livslånga lärande

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till Stenstorpsskolan för undervisning i So/Eng.
Du kommer att tillsammans med övriga i arbetslaget arbeta målinriktat utifrån verksamhetens styrdokument. I arbetet som lärare ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Du deltar och tar en aktiv roll i ämnes- och arbetslagsarbetet samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal. Mentorskap för elever ingår i tjänstgöringen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en lärare till Stenstorpsskolan för undervisning i So/Eng.

Du kommer att tillsammans med övriga i arbetslaget arbeta målinriktat utifrån verksamhetens styrdokument. I arbetet som lärare ingår att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Du deltar och tar en aktiv roll i ämnes- och arbetslagsarbetet samt utvecklar verksamheten tillsammans med skolans övriga personal. Mentorskap för elever ingår i tjänstgöringen


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt övernskommelse.
Daniel Josefsson Rektor Stenstorpsskolan 7-9, Telefonnummer: 0722096556
Malin Hansson, Lärarnas Riksförbund – malin.hans
Kyrkogatan 5 Halmstad
Halmstads kommun, Skolområde Centrum
Box 153
30105 Halmstad
Ange referens A766534Escape Room Stockholm