Vi söker personal till vår Support!


Arbetsgivare: Unikum Datasystem AB
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2018-03-23

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning med inriktning företagsekonomi, redovisning, handel och administration.
Har du studerat ekonomi, administration, bokföring och redovisning i kurser inom Komvux, eftergymnasialt eller via andra utbildningsanordnare är det också välkommet.

Du bör ha erfarenhet av arbete med t ex order, lager, inköp, löpande bokföring, fakturor, in/utbetalning o.s.v.
Du bör ha en grundförståelse för hur ett ekonomisystem och dess olika register fungerar.
Extra plus är om du har erfarenhet av affärssystemet Pyramid.

Du tycker problemlösning är roligt, du har servicekänsla och tycker det är motiverande att varje dag ha möjlighet att utvecklas och lära dig mer.
Affärssystemet Pyramid är inne i en expansiv fas och vi behöver utöka vår telefonsupport. Pyramid är ett moduluppbyggt system och innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel.

I arbetsuppgifterna ingår att ge support per telefon till både användare och återförsäljare av Affärssystemet Pyramid Business Studio.
Vi arbetar med rådgivning, felsökning/utredning, visst testarbete och dokumenterar. I anställningen ingår gedigen utbildning på våra produkter och arbetssätt. Vi är ett sammansvetsat team och för att trivas tycker du att problemlösning är roligt, du har servicekänsla och tycker det är motiverande att varje dag ha möjlighet att utvecklas och lära dig mer.

Vår support är ett kompetent och trevligt gäng!
Pyramid Business Studio är ett av marknadens bredaste affärssystem för mindre och medelstora företag. Systemet innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Pyramid är moduluppbyggt och utvecklat för att passa inom många olika branscher som handel, retail, service, tillverkning, entreprenad och projekt.
Mer än 5,000 företag använder idag Pyramid i sin dagliga verksamhet!
Unikum AB har utvecklat affärssystem sedan 1982 och har totalt 90 anställda.

Om anställningsvillkor

Arbetstid kl: 8.00 - 17.00
Annett Ahrberg, Supportchef, Telefonnummer: 0462802000
aah@unikum.se
Traktorvägen 14
Unikum Datasystem AB
Traktorvägen 14
22660 LUND
Vi vill ha din intresseanmälan senast den 22 april 2018, men urval och intervjuer kommer att göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Ange referens SupportpersonalEscape Room Stockholm