Bilmekaniker


Arbetsgivare: Örebro Bilbolag AB, Öbab
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2018-03-23

Vi förutsätter att du som söker har erfarenhet som personbilsmekaniker, att du har minst B-körkort samt ett stort bilintresse. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt. Vi ser gärna att du har dokumenterad gymnasial fordonsutbildning, vilket vi självklart ser som meriterande.

Du som mekaniker bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana.

Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en person som är ansvarsfull, effektiv och självständig i ditt arbete. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité & servicenivå. Eftersom tjänsten innehåller olika typer arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.ÖBAB expanderar och just nu söker vi därför fler mekaniker till en av våra anläggningar. Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad i ett team bestående av duktiga mekaniker. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Nissans olika transport- & personbilar.


ÖBAB Örebro Bilbolag AB, är återförsäljare av KIA och Nissan. Vi befinner oss i toppmoderna lokaler i Lillån i Örebro.

Kompetenser

• Fordonsteknik

Arbetslivserfarenhet

Fordonstekniker / Bilmekaniker / Personbilsmekaniker: 1-2 års erfarenhet
Ulrik Hansen, Verkstadschef
ulrik@obabbil.se
Bäckvägen 60
Örebro Bilbolag AB, Öbab
Box 6059
70006 Örebro
Bifoga CV och Personligt brev. Anökningar behandlas löpande.
Ange referens MekanikerEscape Room Stockholm