Tandsköterska till Folktandvården Höga Kusten


Arbetsgivare: Region Västernorrland
Arbetsort: Kramfors
Publiceringdatum: 2018-03-27

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvårdens klinik vid Höga kusten ligger i ett mycket vackert kustområde med världsunik natur och stora kulturvärden. Kliniken ligger i Ullånger, ca 5 mil söder om Örnsköldsvik och ca 10 mil norr om Sundsvall.

.

Vi söker nu en tandsköterska. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete. Du får kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp.

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kompetenser

• Specialisttandvård

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Tillträde enligt överenskommelse
Anita Fahlen, Enhetschef, Telefonnummer: +4661286179
anita.fahlen@rvn.se
Birgitta Johansson, Vision, Telefonnummer: 070-5733879
birgitta.johansson@rvn.se
Se hemsida
Region Västernorrland
Storgatan 1
87185 Härnösand
Sök via länk nedan
Ange referens 50:2018:31Escape Room Stockholm