Biträdande butikschef till Örebro


Arbetsgivare: DEICHMANN-SKO AB
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2018-03-28

Vi söker en person som:
- har ett stort skointresse
- har erfarenhet från detaljhandeln
- är ambitiös och serviceorienterad
- har nära till skratt och viljan att ta på sig ett stort ansvar
- har förmåga att hantera en ibland stressig vardag
- är en prestigelös och motiverande person som vill utvecklas

Om du dessutom är utåtriktad, tycker om kundkontakt och vill ta på dig ett ansvar som lever upp till ovanstående – så skynda dig att skriva en ansökan till oss!
Som biträdande butikschef kommer du ha ett nära samarbete med butikschefen. Tillsammans med butikschefen och våra butikssäljare ska du vara med och säkerställa att butiken fortsätter vara en god arbetsplats och en lika attraktiv plats att handla i som alla övriga butiker i Danmark och Sverige.

Du blir upplärd inom branschen och konceptet för Deichmann Sko genom praktisk träning i vår butik. Det är därför inte nödvändigt att du har erfarenhet från skobranschen men det är ett krav att du har erfarenhet från detaljhandeln. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet från handel eller restaurang.

Arbetsuppgifter:
•säljarbete och kundservice
•varupåfyllning
•se till att butiken är städad och inbjudande
•kassaarbete
Deichmann Sko AB tillhör den internationella koncernen Deichmann Schuhe, som grundades 1913. Verksamheten är familjeägd och omfattar idag över 3.600 butiker och är Europas största och mest säljande skokedja. Sedan 2003 är Deichmann sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko kommer att expandera kraftigt de närmaste åren i hela Skandinavien.

Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare, fackhandel: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Vi söker nu en serviceminded kollega som kan sprida glädje och energi i vår butik i Örebro. Tjänsten är ett vikariat på 25 tim/vecka och tillsättningen av tjänsten förväntas ske i juli och pågå i 6 månader, med möjlighet till förlängning.
Sofia Larsson, Distriktschef, Telefonnummer: 0735131359
Krankroksgatan 17
DEICHMANN-SKO AB
BOX 4051
20311 MALMÖ
Vi tar endast emot elektroniska ansökningar via länk nedan. Ansökan med uppladdade dokument överskridande 0,4MB mottages ej. Urval och intervjuer sker löpande där tjänsten förväntas tillsättas i omgående.Escape Room Stockholm