Undersköterskor


Arbetsgivare: NU-sjukvården, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik, IVA NÄL
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-03-29

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning

Verksamheten IVA/IMA/UVA på NÄL tillhör AnOpIVA kliniken under Område II i NU-sjukvården.

AnOpIVA har också verksamhet på Uddevalla sjukhus med Stabiliseringsenhet och uppvakningsvård. Vården på vår enhet Intensivvården NÄL är högspecialiserad och kräver stundom ett högt tempo för att klara av att möta de svårt sjuka människorna, traumafallen, behandlingarna samt observationerna som förekommer. Men även en yrkesvana för att möta patienternas mobiliseringsbehov.

Vi söker nu undersköterskor med intresse av intensivvård till vår spännande verksamhet, som bedrivs dygnets alla timmar. Kanske har du lång erfarenhet eller så är du nyare i professionen, men är redo för nästa utmaning. Vi har ett välutbyggt system för utbildning, fortbildning, förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Vi erbjuder personlig kompetensutveckling anpassad till individens behov. Det finns möjligheter att delta i och/eller driva förbättrings och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Kvalifikationer

Undersköterska som är redo för nästa steg i sin utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

85-100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Avdelningschef Marcus Därnemyr, Telefonnummer: tfn 010-435 13 53
Kommunal Anna Planting, Telefonnummer: tfn 010-435 13 00
Kommunal Annika Svensson, Telefonnummer: tfn 010-435 13 00
Ledningskansliet
NU-sjukvården, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik, IVA NÄL
Ledningskansliet
46185 Trollhättan
Ange referens 2018/2406Escape Room Stockholm