Sök till Carotte Academy


Arbetsgivare: Carotte Staff AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-04-06

Du är glad, utåtriktad och serviceminded. Det är viktigt att du är ansvartagande och tar egna initiativ. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga. Du sätter alltid kunden i centrum och ser vad som behöver göras.Till vår populära event- och cateringverksamhet söker vi nu serveringspersonal. Du kommer att arbeta med servering vid de event som vi anordnar hos våra kunder. Eventen varierar från stora till små event och från spännande företagsfester till studentmottagningar. Arbetet är främst förlagt under kväll- och helgtid och passar därmed perfekt att kombinera med studier eller annat arbete. Har du drömt om att jobba med servering och event men saknar relevant erfarenhet? Ingen fara. Vi tror på människor och deras förmåga att lära sig. Därför rekryterar och utbildar vi människor med rätt personlighet och inställning - men som kanske saknar erfarenhet- och blir på så vis en språngbräda rätt ut i arbetslivet för dig.

I grundutbildningen får du verktygen för att kunna arbeta med enklare event och servering. Du lär dig grunderna i service och utvecklar dina kunskaper i gästhantering. Efter avslutad utbildning får du arbeta på våra event under arbetsledning av vår erfarna event- och serveringspersonal.
Carotte Staff hjälper företag inom servicebranschen med bemanning.

Våra kunder finns framförallt inom event-, konferens-, hotell och restaurangbranschen. Carottegruppen har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som på ett eller annat sätt arbetar i kundnära roller.

Om anställningsvillkor

Du påverkar dina egna arbetstider och hur mycket du vill jobba. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. All vår personal får genomgå en trestegsutbildning där vi säkerställer att du blir en specialist på ditt yrke.
Tegeluddsvägen 92
Carotte Staff AB
Tegeluddsvägen 92
11528 Stockholm
Ange referens ServerigspersonalEscape Room Stockholm