Rör- och anläggningsingenjör


Arbetsgivare: Pöyry Sweden AB
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2018-04-09

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från arbete som teknikkonsult eller från tjänst inom processindustrin. Du bör vara Högskole- eller Civilingenjörer med inriktning mot exempelvis energi eller maskin.

Som person bör du ha god samarbetsförmåga och vara handlingsorienterad. Då kundkontakt är en naturlig del i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i mötet med nya människor. För att leva upp till våra kunders förväntningar är det även centralt att du är bra på att arbeta mot uppsatta mål, är leveransorienterad och att du tar ansvar för ditt resultat.

Meriterande är om du förutom Autocad även behärskar något 3D-program, såsom PDMS eller Plant 3D.

Då tjänsten innebär en stor del kommunikation krävs det att du har goda kunskaper i så väl Svenska som Engelska, både i tal och skrift.I rollen som konsult inom rör & anläggningsteknik får du arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i varierande uppdrag och med den senaste tekniken. En stor del av uppdragen riktar sig mot papper- och massaindustrin men du arbetar även i projekt mot andra branscher. Tjänsten innebär en möjlighet för dig att få insyn i stora system och avancerade anläggningar.

Du arbetar med layoutarbeten, detaljkonstruktioner, ombyggnationer samt förprojekt antingen i enskilda kortare uppdrag eller som deltagare i större industriprojekt. Där dina egna kunskaper inte räcker till finns stöd att få från kollegor i gruppen. Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2016 var 530 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

Omkring 5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

På avdelningen Rör- Anläggningsteknik arbetar vi med kvalificerade konsultuppdrag främst inom process och energisektorn. Totalt består avdelningen av 25 kompetenta kollegor i varierande åldrar och med olika lång erfarenhet. Gruppen har en god sammanhållning med ett öppet klimat och möjligheten tas ofta att lära av varandra.
Ruddammsgatan 30
Pöyry Sweden AB
Box 4018
80004 Gävle
För mer information är du välkommen att kontakta Mats Erixon, avdelningschef; mats.erixon@poyry.com Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken här: https://rekry.saima.fi/srekryhome/aew.html?did=21030&lang=fi&job_id=5822&jc=142 Välkommen med din ansökan!Escape Room Stockholm