Vi söker nu lagerpersonal till vår kund i Tranemo!


Arbetsgivare: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Arbetsort: Gislaved
Publiceringdatum: 2018-04-10

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vi söker nu för lagerpersonal till vår kund i Tranemo.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer du i huvudsak arbeta med returhantering, plock och pack. Arbetet kan innebära en del tyngre lyft av större artiklar.
Arbetstiderna kommer att vara förlagda på dagtid måndag till fredag.


Din profil
Vi söker nu dig som har erfarenheten inom lager och logistik. Det är meriterande med truckkort men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är engagerad i dina arbetsuppgifter och van vid fysiskt arbete. Vidare drivs du av att arbeta under ett högt tempo. Körkort och bil är ett krav.Tjänsten inleds med en inhyrning på sex månader men möjlighet till förlängning. Tjänsterna kan komma att tillsättas med kort varsel, så sök redan idag på www.soderco.se

Kompetenser

• Logistik
• Truckvana
• God fysik (tunga lyft)

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Melinda Svensson
Druveforsvägen 29
Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433 Borås
Ange referens 3197Escape Room Stockholm